MONDO TV

Stiri 24 03 2015

2015 24 Mar
Publicat de: 

1. S-au jucat cu focul

 S-au jucat cu focul și au  provocat un incendiu de vegetatie care s-a extins pe zeci de metri pătrați.Vorbim despre un grup de copii care, în cursul acestei după-amiezi au dat foc unei vegetații uscate.

 

 2. Conducerea CEH scade salariile

Noua conducere a CEH dorește să evite cu orice preț insolvența, care este foarte aproape să devină realitate. Mai mult, directorul general Constantin Jujan spune că vrea să reducă orice fel de cheltuială, deci inclusiv salariile, iar acum se poartă discuții în acest sens.

 

3. Încep lucrările și pe DN 7A

Drumul spre Voineasa intră în reparații. Primarul din Petrila, Ilie Păducel susține că artera care leagă Valea Jiului de județul Vâlcea va fi închis, în scurt timp, pentru reparații.

 

4. Primele minerilor, încă un hop la CEH

 Potrivit Contractului Colectiv de Muncă, minerii din cadrul Complexului Energetic Hunedoara ar trebui să primească în curând primele de Paște. Situația CEH este, însă, una extrem de delicată, dar atât sindicatele, cât și administrația spun că vor purta discuții pe această temă.

 

5. Le cad țiglele în cap!

Le cad tiglele în cap, la propriu! Victimele sunt locatarii unui bloc din Municipiul Petrosani, care traiesc zilnic cu spaima că vor ajunge cu capul spart.  Acestia spun ca ar fi dispusi să platească din buzunarul propriu, însă cer și ajutorul primariei.

 

6. Impozite si taxe online și la Vulcan

Într-o epocă în care aparatele electronice și plățile online sunt la mare căutare, autoritățile vulcănene s-au gândit să implementeleze un serviciu online, de încasare a taxelor și impozitelor. Momentan se lucrează la un astfel de program, însă rămâne de văzut dacă această modalitate de plată va câștiga încrederea cetățenilor.

 

 7. Practica nu-i efemera, e un pas in cariera!

Aplicarea în practică a cunoștintelor acumulate pe băncile școlii este una dintre regulile de bază pentru o carieră de succes. De acest lucru s-au convins 26 de studenți ai Universității din Petroșani, care au desfășurat stagiul practic la mai multe firme din Vale, iar acum acestea încearcă să-i angajeze.

         

8. STATUL ÎŞI BATE JOC DE PĂRINŢI ŞI COPII

Dacă până la vârsta de doi ani, părinţii primesc pentru fiecare copil, alocaţia lunară de 200 de lei, după împlinirea acestei vârste, cuantumul alocaţiei scade considerabil, ajungând la jenanta sumă de 42 de lei. În aceste condiţii, mulţi dintre părinţii deveni spun că aceşti bani nu le-ar ajunge decât pentru câteva pungi de pufuleţi şi 4-5 sticle de apă.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2113 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2015 22:47

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 23 03 2015 Stiri 25 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page