MONDO TV

Stiri 27 03 2015

Publicat de: 

1. Primele de vacanta, conflict intre sindicate

Angajatii Complexului Energetic Hunedoara, care până acum și-au luat concediul de odihna și au de primit primele de vacanță sau voucherele trebuie să stie că mai au de așteptat. Asta pentru ca procesul care viza acest drept al angajaților a fost suspendat.

 

2. Demolările, în atenția ITM

Inspectorii ITM au cerut planuri și proiecte pentru fiecare activitate de demolare ce va avea loc la unitățile miniere aflate pe închidere. Procesul de demolare a început acum două zile la Petrila, Paroșeni și Uricani, iar inspectorii de muncă spun că riscurile sunt enorme și trebuie respectate cu strictețe planurile.

 

3. Cartierul Cocosvar, in plin proces de modernizare

Cartierul Cocosvar din Municipiul Vulcan nu a mai facut cunostință cu asfaltul, încă de pe vremea lui Ceaușescu, însă acum acesta intră în proces de reabilitare și modernizare. Primăria și Consiliul Local au alocat nu mai puțin de 48 de milioane de lei, pentru ca acesta să capete un alt contur.

 

4. La bunici, de Ziua  Mondială a Teatrului!

Cu un nod în gât și cu gândul la părinții ori bunicii lor, actorii Teatrului Dramatic I.D. Sîrbu din Petroșani au sărbătorit Ziua Internațională a Teatrului la un azil de bătrâni. A fost o adevărată reverie, iar bunicii au lăcrimar alături de actorii noștri, cu gândul la anii tinereții lor.

 

5. TREI MONEDE KOSON DIN AUR, RECUPERATE

Trei monede Koson din aur, care au fost scoase ilegal din țară, au fost recuperate, recent, din Regatul Belgiei. Monedele provin din situl arheologic Sarmizegetusa Regia. Potrivit experților, loturile de monede din aur și argint, recuperate recent, sunt stateri și drahme emise de regele Koson, unul dintre urmașii lui Burebista în jurul anilor 44-29 înainte de Hristos.

 

6. Duminica trecem la ora de vara

Romania trece in noapte de sambata spre duminica la ora oficiala de vara astfel ca ora 3 va deveni o 4. Iar daca noapte mutam ceasul, sambata pe timpul zilei protejam pamantul, asta pentru ca in ziua de 28 Martie se sarbatoreste Ora Pamantului. 

 

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2282 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Martie 2015 00:16

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 26 03 2015 Stiri 30 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page