MONDO TV

Stiri 10 11 2015

2015 11 Noi
Publicat de: 

DOUĂ LOCALURI DIN VALEA JIULUI, ÎNCHISE DE I.S.U. HUNEDOARA

Două localuri din Valea Jiului au fost închise în urma controalelor derulate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă în judeţul Hunedoara.

 

INSEMEX - căutat pentru evaluări

Singurii specialiști din țară în protecții antiexplozive, cei de la INSEMEX Petroșani sunt acum, mai mult ca oricând, căutați de diverse firme, pentru evaluări. Asta s-a întâmplat după evenimentul de la Clubul Colectiv și de la moara din Brașov și este bine, spun cercetătorii, pentru că ar trebui să punem mai mult accent pe prevenție, nu doar în perioadele de criză.

 

Prețul apei va ajunge ca înainte de scumpire

Din ianuarie, prețul apei scade la valoarea pe care în Valea Jiului a avut-o în vară. Ultima scumpire a fost în septembrie, dar cei de la firma de distribuție spun că prețul mărit pe ultimele luni i-a ajutat să finalizeze investițiile propuse. Din ianuarie, vom avea apă mai ieftină, pentru că și apa este aliment și va avea TVA –ul redus.

 

Foști mineri, viitori șomeri

Un număr de 262 de mineri trebuie să plece de la minele din cadrul Societății Naționale de Închideri de Mine și trebuie să decidă ce vor să facă pe mai departe. Pot alege șomajul, pot alege un curs de recalificare sau își pot găsi de lucru altceva. Reprezentanții agențiilor locale au început serviciile de preconcediere cu fiecare disponibilizat.

 

15  vaccinuri la 2.000 de pacienți

Cum împarți 15 vaccinuri la peste 2000 de pacienți? Aceasta a fost dilema medicilor de familie din Valea Jiului, care susțin că nu le ajungea nici măcar o picătură pentru fiecare pacient din grupele de risc și îi sfătuiește pe aceștia să și le cumpere din farmacii, pentru că sunt eficiente.

 

ACCIDENT MORTAL ÎNTRE DEVA ŞI HUNEDOARA

Neatenţia a costat-o viaţa. O femeie şi-a pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie, produs în această dimineaţă între Deva şi Hunedoara.

 

Apa Serv a finalizat aplicația de finanțare

Proiectul de Asistență tehnică pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentației de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată regiunea Valea Jiului a fost finalizat și este gata pentru a atrage finanțare de peste 80 de milioane de euro pentru următorii ani, până în 2020. Sunt lucrări ce urmează să fie scoase la licitație din ianuarie, dacă vor fi primite toate avizele de finanțare la timp.

 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1504 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 09 11 2015 Stiri 11 11 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page