MONDO TV

Stiri 12 11 2015

2015 12 Noi
Publicat de: 

Minerii – plin de griji și tot mai bolnavi

Stresul este principala cauză a îmbolnăvirii minerilor, iar această categorie de munictori se teme mai mult ca oricând că își va pierde locul de muncă. Cei mai mulți sunt unici întreținători de familie, au copii ce au nevoie de sprijinul lor și foarte mulți se tem să nu greșească ceva. Acum, când au loc și disponibilizări de personal, minerii sunt și mai afectați și specialiștii caută soluții.

 

800 DE CONCEDIERI COLECTIVE LA SFÂRȘIT DE AN

Aproximativ 800 de persoane vor rămâne fără un loc de muncă până la sfârşitul acestui an. Cei mai mulţi dintre disponibilizaţi provin din domeniul minier şi energetic, respectiv de la Complexul Energetic Hunedoara şi Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului.

 

Fluturași la facturi și restricții prin sms

De vineri, toate facturile emise pentru consumul de apă de Apa Serv Valea Jiului vor avea un fluturaș din care populația va afla cât costă apași de ce s-a ajuns la acest preț. Costel Avram, directorul general al firmei, spune că toate acestea fac parte din programul de îmbunătățire al relației cu clienții și  că pe viitor, restricțiile vor fi anunțate prin sms sau e-mail, dacă beneficiarii își dau datele la sediul firmei.

 

HUNEDORENII, PRO ŞI CONTRA ALEGERILOR ANTICIPATE

Deşi la nivel naţional s-a discutat şi se aprofundează ideea organizării de alegeri anticipate, părerile hunedorenilor sunt împărţite.

 

Se toarnă asfalt la ieșirea din Lupeni

Dacă porțiunea de la intrarea în muncipiul Lupeni a fost reabilitată recent, acum a venit rândul parcelei de un km de la ieșirea din localitate. Vremea este numai bună și acum se lucrează în acest loc în care se toarnă covor asfaltic. Urmează apoi și alte străzi, dar și câteva trotuare.

 

Opt femei pe scena Teatrului ID Sîrbu

„Opt femei” – o piesă de teatru polițistă se joacă sâmbătă, într-o atmosferă de Crăciun, pe scena de la Petroșani. Va fi o poveste frumoasă despre care actorii nu au vrut să facă multe dezvăluiri, dar regizorul Gelu Badea a promis că ne va încânta.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1624 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 11 11 2015 Stiri 13 11 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page