MONDO TV

Stiri 13 11 2015

2015 13 Noi
Publicat de: 

Spulberat de pe contrasens

Un accident spectaculos s-a produs acum aproximativ o oră și jumătate pe șoseaua de centură a municipiului Vulcan. Șoferul unei mașini a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost spulberat de un alt conducător auto care a intrat pe contrasens și, după accident, ar fi fugit.

 

7 ani de la Petrila 2008

Era într-o zi de sâmbătă, 15 noiembrie 2008, un moment în care Valea Jiului a fost pur și simplu îndoliată. 13 mineri și salvatori au pierit spulberați de două explozii, sub pământ la mina Petrila, iar la finele acestei săptămâni minerii s-au adunat cu gândul că aceasta ar fi ultima slujbă pe care o mai fac înainte ca mina să se închidă definitiv.

 

Dotări de ultimă oră la Spitalul din Lupeni

Mai multe aparate de ultimă generație au ajuns sau urmează să ajungă la Spitalul din Lupeni, iar lucrările de reabilitare și dotare cu apartură sunt aproape de final. De altfel, unitatea medicală urmează să fie acreditată în această lună, iar acum se fac retușuri și asfaltări și în curtea interioară.

 

Mașini moderne din „economii”

Peste un milion  și jumătate de euro au fost economisiți în prima parte a proiectului de 40 de milioane de euro, care deja a fost finalizat și Apa Serv a decis să își ia și câteva utilaje pentru intervenții. Acestea au ajuns în dotarea firmei de distribuție a apei și sunt deja folosite la intervenții.

 

Obișnuința învinge prudența

Două dintre intersecțiile semaforizate de la Petroșani au fost transformate în sensuri giratorii, iar trecerile de pietoni modificate, însă, oamenii, din obișnuință, trec prin locurile știute, chiar dacă nu mai este zebră acolo. Pietonii se scuză că nu văd, iar puterea obișnuinței se dovedește mai presus de inconștiența cu care se aruncă în fața mașinilor.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 2004 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2015 21:29

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 12 11 2015 Stiri 16 11 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page