MONDO TV

Stiri 20 11 2015

Publicat de: 

Fiasco la Black Friday

Niciodată nu au venit atât de puțini oameni la startul evenimentului denumit generic Black Friday. Vinerea neagră a reducerilor a fost un fel de a spune să mai mergem la shoping, în condițiile în care nici 20 de oameni nu au venit să se așeze la coadă. Pentru prima dată de când există această zi, în această dimineață a fost pustiu în magazinele care, doar că s-au deschis mai repede și nimic mai mult.

 

INCENDIU LA SPITALUL CF SIMERIA

Panică şi groază ieri după-amiază în oraşul Simeria, după ce un incendiu a izbucnit la Spitalul General CF. Peste 50 de pacienti au fost evacuaţi de urgenţă. Mai multoe persoane s-au intoxicat cu fum şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

CONTROL DE LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR

Noul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, a dispus deplasarea de urgență la Simeria a unei echipe pentru efectuarea unei analize la spitalul CF din localitate, unde joi după amiază a izbucnit un incendiu.

 

În buricul târgului, dar printre fecale

Trăiesc în centrul municipiului Petroșani, dar au fost nevoiți să spargă blocul ca să iasă dejecțiile din subsol. Vorbim despre mai mulți locatari ai unul bloc de garsoniere de pe strada Vasile Milea, care, din cauza canalizării defecte, trăiesc zilnic un coșmar. Asta în timp ce nicio autoritate locală nu conștientizează pericolul la care se expun oamenii.

 

„Vremea apeductului”, sau 20 de ani de apă

Scriitorul Marian Boboc a scos o carte-document despre istoria apei în Valea Jiului, iar prilejul a fost folosit de către cei de la Apa Serv ca să își omagieze angajații. Unii dintre ei au ieșit la pensie de aici și sunt oameni care de peste 40 de ani au lucrat în acest domeniu. Primtre ei s-a numărat și unul dintre actualii primari ai Văii Jiului.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1712 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2015 23:25

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 19 11 2015 Stiri 23 11 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page