MONDO TV

Stiri 23 11 2015

Publicat de: 

Răzbunare sângeroasă și panică la S.U.P.

Un bărbat, care până de curând a fost închis pentru că a atacat personalul medical de la Spitalul de Urgență din Petroșani, a atacat, din nou în această dimineață, oamenii din unitatea medicală. Ca să se răzbune, a declarat el, celor care s-au luptat cu el și care s-au ales cu răni în urma conflictului. Situația pare desprinsă din filme, mai ales că omul a fost eliberat din pușcărie pentru bună purtare.

 

Au pierdut subvențiile la caldură

Dacă nu și-au depus cererile pentru subvenții, au pierdut o lună din această iarnă și vor achita întreaga contravaloare a facturilor. Vorbim despre cei care primesc astfel de ajutoare de la Primăria din Petroșani și care au avut ca termen limită ziua de 20 noiembrie. De acum, doar pentru luna viitoare mai pot primi.

 

DEPONEUL ECOLOGIC DE LA BÂRCEA MARE A FOST INAUGURAT

Deponeul Ecologic de la Bârcea Mare a fost inaugurat la sfârşitul săptămânii trecute.Înainte de a se deplasa în teren, oficialităţile din judeţ alături de reprezentanţi ai firmei constructoare au organizat la teatrul din Deva o conferinţă de presă.

 

Începe montarea pieselor la barajul Valea de Pești

Specialiștii care lucrează la cea mai mare acumulare de apă din zona Văii Jiului, Barajul de la Valea de Pești, încep o nouă etapă. Până în martie, aceștia estimează că vor umple barajul cu apă, bazându-se atunci și pe topirea zăpezilor, care să aducă un plus de cantitate în acumulare. Acum începe deja montarea pieselor noi.

 

Încă o bursă slabă se anunță la Petroșani

Doar trei firme și-au anunțat participarea la ceea ce pare a fi ultima bursă a locurilor de muncă din acest an. Bursa se ține doar în județul Hunedoara, dar, ca de obicei, se vor prezenta aceiași angajatori și aceeași oameni care caută locuri de muncă.

 

HRAM LA LAINICI

Mii de credinciosi au luat parte sambata la slujba arhiereasca prilejuita de sarbatorirea hramului ManastiriiLainici-  “Intrarea Maicii Domnului in Biserica

 

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1816 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 20 11 2015 Stiri 24 11 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page