MONDO TV

Stiri 24 11 2015

Publicat de: 

NINGE ÎN JUDEŢUL HUNEDOARA

Anotimpul rece îşi face simţită prezenţa încet dar sigur, astfel în mai multe localităţi din judeţul Hunedoara dar şi l-a munte s-a aşternut primul strat de zăpadă. 

 

Investiții realizate cu sume economisite

Cel puțin 4 obiective absolut necesare au fost realizate cu bani obținuți din economiile pe care operatorul de apă din Valea jiului le-a făcut într-un prim proiect european. Nu numai că a finalizat proiectul mai devereme cu câteva luni, dar a și realizat lucrările pe care le consideră suplimentare, cu aproape un milion și jumătate de lei rămași după finalizarea primei etape.

 

Porți deschise la școală

Copiii de la grădinițe sunt miercuri așteptați să treacă pentru prima dată pragul unei școli. Este un mod de a se acomoda cu ideea că din toamnă vor ajunge și ei în bănci, iar Școala Avram Stanca organizează pentru asta Ziua Porților Deschise.

 

Copiii mici, interesați de presă

Copiii sunt interesați de ceea ce văd la televizor, selectează, după preferințele lor, canalele, nu agrează ceea ce părinții, ori bunicii lor urmăresc, dar au viziuni clare despre mass-media. Clasa albinuțelor, cu copii, nu mai mari de 9 ani, ne-a fost gazdă marți dimineață, iar discuțiile despre ce vrem și ce nu vfrem să regăsim în ziare și pe micile ecrane au fost la ordinea zilei.

 

Schițe în creion, la cafenea

O expoziție inedită, de portrete în creiion, simple caricaturi, realizate printr-un program nou, de ultimă generație, va fi vernisată la finele acestei săptămâni. Artistul plastic și poetul Constantin Câmpeanu spune că și-a descoperit o nouă latură, după poezie, iar schițele sale în creion vor fi expuse pe simeze într-o cafenea, continuând astfel tradiția predecesorilor săi.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1662 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 23 11 2015 Stiri 25 11 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page