MONDO TV

Stiri 26 11 2015

2015 26 Noi
Publicat de: 

COD GALBEN DE NINSORI ÎN JUDEŢUL HUNEDOARA

Judeţul Hunedoara se află sub cod galben de ninsori. Încă de dimineaţă, prima ninsoare din acest an a căzut şi în municipiul reşedinţă a judeţului Hunedoara

 

Mașină stâlcită de tren în stația CFR 

O mașină ce aparține lucrătorilor CFR a fost stâlcită de un marfar în stația CFR Petroșani. Incidentul s-a petrecut la orele prânzului, în timp ce mașina se afla în apropierea liniilor de cale ferată.

 

Nemții și cehii – interesați de afaceri la noi

O delegație din care fac parte un ministru al Guvernului Ceh și un reprezentant al mediului de afaceri din Berlin au venit azi la Petroșani și Vulcan. A fost o vizită informativă, în care potențialii investitori au aflat ce pot face ei la noi și ce le putem noi oferi.

 

A aflat și ministrul Grigorescu de datoriile CEH – SNÎMVJ

Noul ministru al Energiei, Victor Grigorescu a vrut să știe cum stau lucrurile acum la final de an și așa a aflat că în Valea Jiului CEH are peste 40 de milioane de lei datorii pentru cărbunii scoși de minerii de la Societatea de Închideri. Nu a venit cu nicio soluție, dar urmează alte negocieri în acest sens, pentru că salariile celor de la Petrila, Paroșeni și Uricani depind de acești bani.

 

Mai puțini la mâncare, de lene

Nu au vrut să muncească, nici să își face măcar curățenie în jurul blocului, iar în luna noiembrie au rămas fără mâncarea caldă de la cantina socială. Unii se dau bolnavi și incapabili să muncească, au ceritificate du diverse grade de handicap, dar sunt și foarte mulți beneficiari de hrană caldă, care ar putea să muncească și nu o fac.

 

Crucea roșie – ajutor de Moș Crăciun

Jucării, cadouri și însuși Moș Crăciun sunt surprizele pe care voluntarii de la Crucea Roșie de la Petroșani le pregătesc pentru copii, și nu numai, de sărbători. Dacă aveți o jucărie, ori dacă vreți să vină Moș Crăciun cu sacul la ușa voastră, atunci contactați-i pe cei de la filialele locale și veți afla cele mai noi vești despre Crăciunul din acest an. Mai mult, și liceenii au partea lor de beneficii în luna decembrie. 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1699 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 25 11 2015 Stiri - 27.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page