MONDO TV

Stiri - 30.11.2015

2015 01 Dec
Publicat de: 

Directorul CEH are agenție de turism pe banii minerilor

Minerii și cei din conducerea Complexului Energetic Hunedoara trăiesc în două lumi total diferite. Asta reiese și din declarațiile celor două părți, dar și a parlamentarilor  de la noi, care spun că actualul director general se plimbă prea mult și nu face nimic. În replică, Emil Floruț vorbește despre creșteri spectaculoase și viitoare investiții de anvergură.

 

Se aprind luminile de sărbători

Chiar acum, în Parcul Carol Schreter, primarul Tiberiu Iacob Ridzi, însoțit de câteva ajutoare ale lui Moș Crăciun și alături de zeci de copii, aprinde luminile de sărbători. Ceremonia a început la ora 17,30 și, din această seară, beculețele și figurinele multicolore vor lumina serile lungi de iarnă.

 

O viață în slujba discipolilor

35 de ani sunt cât o viață de om, iar Tiberiu Coconeț și-a dedicat toți acești ani în slujba celor care i-au urmat sfaturile. Sub bagheta sa s-au lansat nume de care auzim acum, iar prietenii și cei care nu l-au uitat, i-au fost alături în acest ceas aniversar.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1643 ori Ultima modificare Marți, 01 Decembrie 2015 22:57

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 27.12.2015

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page