MONDO TV

Stiri 30 10 2015

2015 30 Oct
Publicat de: 

Cu lacrimi în ochi, la moartea Minei Petrila

Au vărsat o lacrimă, au vorbit despre ultimele decenii petrecute umăr la umăr, în lumea lor fără cer, iar vineri, la ora 10,00 fix, și-au dat jos casca și au privit nepunticioși la ultimul vagonet de huilă scos din pământ. Ar mai fi fost multe de spus, ar mai fi fost rezerve de cărbune, dar totul s-a sfârșit trist, într-o zi parcă prea însorită la Petrila.

 

„TERMOCENTRALA MINTIA, DISTRUSĂ DE INCOMPETENŢA DIRECTORILOR PSD”

Termocentrala Mintia, distrusă de incompetenţa directorilor PSD. Aceasta este declaraţia lui Bogdan Ţîmpău, co-preşedinte al filialei judetene Hunedoara a PNL, care consideră că toţi cetăţenii judeţului ar trebui să se implice pentru a face apel la Guvernul României, singura instituţie care are capacitatea de a lua decizii cu privire la viitorul Termocentralei Mintia şi al Complexului Energetic Hunedoara.

 

PARTIDUL PUTERII UMANISTE, LANSAT OFICIAL LA DEVA

Un nou partid a fost lansat ieri la Deva. Filiala judeteană a Partidului Puterii Umaniste a luat fiinţă şi în judeţul Hunedoara. Din noua formaţiune politică fac parte foşti membri PC.

 

ŞANSĂ DE ANGAJRE PENTRU ŞOMERII DE PESTE 55 DE ANI

Şansele persoanelor cu vârste peste 55 de ani de a găsi un loc de muncă sunt extrem de reduse în zilele noastre. Pentru a veni în sprijinul acestora, dar şi pentru a-i conştientiza pe angajatori cu privire la avantajele pe care le au dacă angajează persoane cu vârsta înaintată, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Hunedoara implementează un proiect pe fonduri europene.

 

Toma Coconea și Ciprian Bălănescu se întrec în Parâng

Doi dintre cei mai titrați sprotivi ai momentului în România acestor zile se întrec sâmbătă în Parâng, într-o competiție, din care, de câștigat vor avea copiii. Este vorba despre copiii de la Școala Gnereală nr 7 din Petroșani, care vor pleca mai apoi într-o excursie cu cei doi în Parâng. În plus, cei mici, care învață la școala pe care Toma Coconea a  absolvit-o acum mulți ani, vor primi echipamente performante de la cei doi sportivi.

 

Este nevoie de investiții în rețelele Apa Serv

De foarte multe ori, în ultima vreme, s-a constatat că rețelele sunt prea vechi pentru a face față solicitărilor de temperatură sau presiune. Este nevoie de o serie de noi investiții, iar în acest moment consultantul Apa Serv, firma Halcrow, se află în plin proces de realizare a Studiului de Fezabilitate aferent proiectului denumit generic „Asistență tehnică pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă uzată, regiunea Valea Jiului, în perioada 2014 -2020”. Apa Serv va accesa, grație acestui proiect, suma de aproximativ 87,95 milioane de euro, bani care vor ajunge în reabilitarea rețelelor de aducțiune a apei, ori în cele de canalizare, cu precădere pentru orașele din Vestul Văii Jiului. De altfel, acolo sunt propuse a se realiza două mari investiții.

 

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1863 ori Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2015 20:36

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 27 10 2015 Stiri 29 10 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page