MONDO TV

Stiri 11 09 2015

Publicat de: 

Spulberați din cauza volanului pe dreapta

Patru oameni au ajuns la spitalul din Petroșani după ce au fost spulberați în mașinile în care stătau. De vină, spun polițiștii, a fost un șofer ce conducea joi seara o mașină înmatriculată în Anglia și cu volan pe dreapta. Accidentul s-a produs în zona pieței Dacia din Petroșani și 3 mașini au fost serios avariate.

 

Scandal amorsat pe tema prețului apei

Primarul din Uricani trebuie să își consulte consilierii, iar cel de la Lupeni promite că va concedia un angajat și toate sunt rezultatul discuțiilor legate de adoptarea prețului apei. La Lupeni s-au adunat astăzi primarii din Valea Jiului, ca să vorbească, lăsând la o parte politica, despre viitorul investițiilor în sistemul de alimentare cu apă al Văii Jiului.

 

Începe școala!

Luni va fi zarvă mare pe străzi și la școli și, dacă la Petroșani clopoțelul sună o singură dată pentru toți copiii, în Parcul Central Carol Schreter, la Vulcan, Gheorghe Ile spune că va face personal acest lucru în fiecare școală.

 

LAURENȚIU NISTOR, CANDIDAT UNIC PENTRU ȘEFIA PSD HUNEDOARA

Mandatul lui Laurențiu Nistor de președinte al organizației județene PSD Hunedoara se va încheia mâine. Deputatul nu însă emoții. Aflaţi de ce.

 

Bani pentru adăpost canin la Petroșani

Adăpostul de câini de la Petroșani, poziționat în spatele gării, va fi renovat. Sunt bani pentru asta și aici vor fi duși câinii ce sunt adunați de pe străzi. Investiția este asigurată și nu mai durează mult până ce lucrările vor fi demarate.

 

Eveniment religios la Petroșani

Zeci de credincioși ortodocși au venit de joi după amiază la Paraclisul Catedralei Sfântul Ilie din Petroșani. Micuța curte a bisericuței, aflată lângă Parcul Central Carol Schreter, a găzduit moaștele Sfântului Grigorie DECAPOLITUL. De altfel, în ciuda vremii nefavorabile, chiar și astăzi, până la prânz, curtea bisericii a fost plină de credincioșii care au venit să se roage. A fost un eveniment inedit la care a luat parte întreaga suflare bisericească.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 2397 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 10 09 2015 Stiri 14 09 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page