MONDO TV

Stiri 14 09 2015

2015 14 Sep
Publicat de: 

Defileul deschis doar noaptea

Artera rutieră din Defielul Jiului va fi deschisă doar noaptea. În acest moment, Valea Jiului este din nou izolată total, mai ales că lucrările ample de pe DN 7, pe drumul spre Voineasa, au necesitat închiderea rutei alternative. „Le-am făcut hatârul spaniolilor”, a spus Adrian David, președintele Consiliului Județean Hunedoara. 

 

Executați silit pentru bani care nu i-au folosit

Le-a ajuns cuțit la os și s-au trezit executați silit din cauza fostului președinte al Casei pensionarilor din Petroșani, Iuliu Pavel, demis anul trecut. Ingineriile financiare îi lasă pe oamenii care i-au fost angajați, ori pe o parte din comunitatea rromă din Colonie, pe care a prins-o în mrejele sale, fără case sau banii de mâncare. Totul, pentru că au girat oameni de frica de a fi dați afară din serviciu, din bună credință, ori chiar din neștiință.

 

Clopoțelul a sunat în parc

Sute de copii au venit azi dimineață în Parcul Carol Schereter de la Petroșani, acolo a ajuns și președintele Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David, primarul Tiberiu Iacob Ridzi, dar și foarte mulți profesori. Cu toții au conchis că vor coopera, așa încât nou an școlar să fie unul și mai bun.

 

Termocetrala Paroșeni ajunge la primăriile din Vale

După ce au primit spitalele și școlile, primăriile din Valea Jiului se vor alege și cu Termocentrala Paroșeni. Este vorba despre un sistem, care va funcționa cu bani de la Guvern, bani ce vor veni așa cum vin cei pentru reparațiile de drumuri, ori pentru instituțiile publice aflate în subordinea edililor. Mai este un pic până acolo, dar lucrurile par să îndrepte înspre o astfel de soluție.

 

Peștii sufocați de lucrările de pe Jieț

Avem o primă ipoteză cu privire la cauzele care au dus la dezastrul ecologic de pe Jieț. Peștii ar fi murit sufocați și de vină ar fi lucrările din zonă, care, combinate cu nivelul scăzut al apei, au dus la acest deznodământ. Concluziile finale vor fi trase oficial, abia săptămâna viitoare, când vor fi gata și alte analize.

 

POLITICIENII, PREZENŢI DUMINICĂ LA ŢEBEA

În număr mare, politicienii au răspuns prezent şi în acest an invitaţiei de a participa la Serbările Naţionale de la Ţebea. Deşi e anul premergător alegerilor locale, oamenii politici susţin că nu vin aici pentru a-şi face campanie.

 

PRINCIPESA MARIA, ÎN VIZITĂ LA DEVA

Început regal de an şcolar la Deva. Principesa Maria a fost invitată de onoare la un moment extrem de important pentru dascălii şi elevii de la Colegiul Pedagogic.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1722 ori Ultima modificare Luni, 14 Septembrie 2015 22:52

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 11 09 2015 Stiri 15 09 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page