MONDO TV

Stiri - 11.04.2016

2016 11 Apr
Publicat de: 

Protest pentru reducerea săptămânii de lucru la CEH

Angajații de la schimbul II din mina Lupeni au  intrat cu întârziere în șut, luni, după ce au aflat că măsura reducerii lucrului timp de 4 zile pe săptămână s-ar aplica altfel la această unitate. Sindicaliștii din Valea Jiului au cerut la prânz o întrevedere cu directorul Chiuzan, pentru că, spun ei, această măsură nu este menită să reducă pierderile, ci să provoace nesiguranță. Dacă lucrurile nu se rezolvă favorabil, atunci ne putem aștepta la proteste.

 

Un abataj cu disfuncționalități cât 4

Mina Paroșeni din cadrul Societății de Închideri de Mine a fost amendată, de inspectorii ITM, după ce a primit un plan de remediere a defecțiunilor, dar nu a reușit să facă nimic. Și asta în condițiile în care toată Societatea de Închideri de Mine funcționează cu un singur abataj, cel de la mina Paroșeni.

 

Prefectul renunță la funcție

Prefectul județului Hunedoara a cerut ca de azi să nu mai fie în funcție. Acesta i-a cerut ministrului Petre Tobă să ia act de decizia sa.

 

Biblioteci în parcuri

Dacă nu vin cititorii la bibliotecă, vin bibliotecile la ei. Acesta un proiect ce se implementează la Deva, dar pe care Consiliul Județean Hunedoara îl vrea în toate orașele, dar și la sate. Vom găsi rafturi cu cărți în parcuri și astfel vom încuraja cititul pe o bancă, ori chiar acasă.

 

Joburi în construcții, la bursa de vineri

Vineri, începând cu ora 9,00, la agențiile locale din Valea Jiului, ca și din întreg județul Hunedoara, are loc Bursa Locurilor de muncă. Încep lucrările în construcții, iar angajatorii vin să caute forță de muncă. În plus, și agențiile încep să organizeze cursuri de calificare noi, chiar din luna aprilie, gratauit pentru șomeri.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1568 ori Ultima modificare Luni, 11 Aprilie 2016 19:11

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 08.04.2016 Stiri - 12.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page