MONDO TV

Stiri - 13.04.2016

2016 13 Apr
Publicat de: 

Dispăruții din Lupeni sunt arestați pentru furt

Cei  doi tineri din Lupeni care au fost căutați cu disperare de prieteni, cunoștințe și, mai ales, de către polițiștii din țara noastră și de peste hotare, au fost găsiți. Oamenii legii au cerut date despre unul dintre ei, pentru că de soarta celuilalt nu s-a interesat nimeni în mod oficial, dar ambii se pare că sunt acum arestați în Austria pentru furt. Acolo au fost depistați, în urma investigațiilor la care au participat polițiștii de la noi și cei din Europa

 

Viața la periferie, mai rău ca în cocină

O mână de oameni, săraci și neorganizați, fără locuri de muncă și fără școală, trăiesc de pe o zi pe alta în Cartierul Bosnia, un loc uitat parca de toți și de toate. Unde mai pui că nu au pereți la case, acoperișuri și nici WC-uri. Zona este împânzită de miresme greu de respirat și pâraie infecte, tone de deșeuri și oameni săraci, care nu au nicio șansă. Autoritățile spun că nu au bani să facă mare lucru acolo și că oamenii sunt și ei vinovați.

 

Se oprește termoficarea în Valea Jiului

Furnizarea agentului termic către populația Văii Jiului va fi sistată la finele acestei săptămâni. Decizia le aparține celor de la Termocentrala Paroșeni, care opresc funcționarea Grupului IV.

 

PERCHEZIŢII ÎN HUNEDOARA

În această dimineaţă, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.G.P.R. au efectuat 24 de percheziţii domiciliare, în judeţele Ilfov, Alba, Bihor, Cluj, Hunedoara, Olt, Maramureş şi Mehedinţi, la mai multe persoane fizice şi juridice, suspectate de evaziune fiscală.

 

RAPORTUL CORPULUI DE CONTROL LA APA PROD A FOST FINALIZAT

Raportul Corpului de Control al preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara la ApaProd cu privire la incidentul de la sfârşitul lunii martie, când în mai multe localităţi s-a sistat furnizarea apei din cauza valorilor inadecvate a parametrilor de potabilitate, a fost finalizat. 

 

Petroșani, ieri...azi

Elevii din toate liceele din Valea Jiului, dar și studenții de la Petroșani au demonstrat cât de bine își cunosc locul în care trăiesc. Au participat la un concurs de cultură generală, bazat pe cunoștințele din istoria Văii Jiului, din cultura, tradițiile și obiceiurile noastre și, mai ales, s-au întrecut la sport și în câteva scenete interpretate de tineri actori, care promit.

 

O NOUĂ ZI DE CONFRUNTĂRI

O nouă zi de confruntări în cadrul concursului de cultură generală Citeşti şi Câştigi. În cadrul sferturilor de finală s-au confruntat trei unităţi de învăţământ din Valea Jiului şi una din Haţeg.

 

Șomerii sunt așteptați joi la bursă

Șomerii din întregaa țară sunt așteptați, joi, începând cu ora 9,00 dimineața, la bursa locurilor de muncă, eveniment care are loc și în toate agențiile locale din Valea Jiului. Sunt locuri de muncă în construcții și servicii. 

Voteaza acest articol
(4 voturi)
Citit de 1771 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 12.04.2016 Stiri - 14.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page