MONDO TV

Stiri - 18.04.2016

Publicat de: 

Solidari cu minerii din București

Nu mai puțin de 60 de mineri din Valea Jiului au plecat spre București, alături de colegii lor din Complexul Energetic Oltenia, iar la Petroșani, o mână de mineri s-au solidarizat cu acțiunea lor, la ieșirea din șut. Este un gerts simbolic, au spus cei care l-au făcut și care cred că acțiuni de protest vor mai fi în Valea Jiului.

 

INSPECTOAREA DE LA A.F.M. TRIMISĂ ÎN JUDECATĂ DE DNA

Hunedoreanca Andrea Hannelore Săvulescu Burcuş, inspector fiscal la Administraţia Fondului pentru Mediu, va fi judecată de magistraţii de la Tribunalul Alba, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce lua mită de la patronul unei firme.  

 

Alianța pentru Hunedoara

Alianța Pentru Hunedoara s-a lansat și la Petroșani, avându-i la prezidiu pe senatorul Văii Jiului Haralambie VochiȚoiu și pe Valeriu Steriu, dar și alți membri marcanți ai UNPR. Pe scena teatrului din Petroșani au fost numiți candidații la funcțiile de primar până la Hațeg.

 

Liberalii rămân la candidații propuși

Nu vor mai fi modificate listele cu candidații propuși de liberali pentru primăriile din Valea Jiului. Asta a spus-o chiar conducerea acestei formațiuni politice, după ce, de la lansarea oficială și până acum, lucrurile s-au întors e tot pe dos.

 

Costel Avram a plecat din PNL

Duminică seara, scena politică din Valea Jiului a mai cunoscut un răsunet. Costel Avram, un liberal al ultimilor ani, se retrage din politică. Totul, după ce a aflat cum stau lucrurile în organizația de la Petrila, pe care a înființat-o în urmă cu ceva timp.

 

FESTIVALUL CONCURS „DRĂGAN MUNTEAN”

Zeci de artiști de muzică populară din toate zonele țării au participat la Festivalul Concurs Național de Interpretare Vocală a Cântecului Popular Românesc „Drăgan Muntean”. Evenimentul se află la cea de-a V-a ediție și a fost organizat la Deva, de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Hunedoara. 

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1574 ori Ultima modificare Marți, 19 Aprilie 2016 21:33

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 15.04.2016 Stiri - 19.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page