MONDO TV

Stiri - 19.04.2016

Publicat de: 

Protest mut, cu ziariști, pentru minerit

Pentru că minerii nu mai reușesc să se adune și să își spună păsurile, ziariștii din Valea Jiului am făcut front comun și, măcat o dată, ne-am adunat pe scările celui mai mare angajator al județului Hunedoara, ca să arătăm că năuă ne pasă. A fost modul nostru de a tăcea, după ani de zile în care am scris și am tot spus că mineritul ne ține în viață pe toți.

 

Nimeni nu pare interesat de negocierile minerilor

Negocierile Contractului Colectiv de muncă bat pasul pe loc și, în afară că au constituit o comisie, nimeni nu a mai făcut nimic. Minerii din Valea Jiului au rămas doar cu contractele individuale de muncă și pierd mereu la salarii, în lipsa actului colectiv, dar nimeni nu pare că se pregătește de negocieri.

 

Dorina Niță, vrea primăriță, după 16 ani de PNL

După ce, timp de 16 ani a fost membru PNL, fără să schimbe niciodată barca, Dorina Niță, care cândva l-a secondat pe Tiberiu Iacob Ridzi la primăria din Petroșani, a plecat din PNL. Asta, după ce actualul primar i-a luat funcția de președinte și nu i-a mai dat nicio șansă ca să ajungă măcar consilier. Niță vrea acum primăriță și o va face din postura de independentă.

 

ADUNAREA ASOCIAŢIEI SALVITAL, AMÂNATĂ DIN LIPSĂ DE CVORUM

Astăzi ar fi trebuit să aibă loc Adunarea generală a Asociaţiei Salvital Hunedoara, doar că şedinţa nu s-a ţinut din lipsă de cvorum. Astfel că, situaţia majorării salariilor paramedicilor SMURD rămâne incertă.

 

Chinezii, încântați de cursanții din România

O delegație din China, condusă de Song, președintele Institutului Confucius din România a venit la Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani, pentru că aici sunt aproape 100 de cursanți. Și sunt dintre cei mai buni. Au demonstrat-o, imediat după ce au socializat cu chinezii, în limba lor, atât cât au putut.

 

Biblioteca vie, un alt mod de socializare

Mai mulți tineri, membri ai grupului Impact din Valea Jiului, au decis, pentru al doilea an consecutiv, să organizeze Biblioteca Vie. Au adus oameni cu povești interesante, i-au așezat comod în scaune și i-au lăsat să își spună istoria vieții. Este și acesta un mod de a  afla cum să te inspiri, ca dintr-o carte.

 

DESCOPERIRE IMPORTANTĂ

Mormântul unui personaj misterios, o pivniţă îngropată sub pământ, obiecte rare din ceramică şi sticlă, vechi din secolul al XVIII-lea, dar și un mormnt, au fost scoase la iveală în urma cercetărilor arheologice recente desfăşurate în curtea Castelului Corvinilor din Hunedoara. 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1686 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 18.04.2016 Stiri - 20.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page