MONDO TV

Stiri - 20.04.2016

2016 20 Apr
Publicat de: 

Premieră de Paște pentru angajații CEH

Pentru prima dată în sitoria mineritului de huilă a ultimelor decenii, minerii, dar, de această dată și energeticienii, nu primesc primele de Paște. Este vorba despre angajații Complexului Energetic Hunedoara. Totul se întâmplă din cauză că a fost denunțat contractul colectiv de muncă.

 

ACCIDENT CU PATRU VICTIME LA MINTIA

Un grav accident de circulaţie s-a produs ieri după-amiază în zona localităţii Mintia. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. În una din maşinile implicate în accident se afla şi un copil de doar opt luni, care din fericire nu a fost rănit.

 

Se pregătesc restricții în Defileul Jiului

Circulația pe artera rutieră din Defileul Jiului va fi restricționată în scrut timp. Constructorii se pregătesc de ample lucrări. Care vor impune interzicerea circulației pe anumite intervale orare, dar, ne promit că termină lucrarea.

 

Jiul a crescut cu peste 30 cm, fără cod galben

Apele Jiului au crescut simțitor după ploile torențiale care au căzut în ultimele ore, dar nu sunt pericole. Asta spun specialiștii din zona bazinului Jiului, care afirmă că nici nu vor mai fi probleme mari, pentru că precipitațiile se opresc.

 

CONFERINŢĂ DE ŞTIINŢĂ ŞI TEHNICĂ LA INSPECTORATUL ŞCOLAR

Elevii de la Colegiul Naţional „Decebal” din Deva au participat la un eveniment deosebit, în cadrul săptămânii „Şcoala altfel”. Academia Ştiinţă şi Tehnică întreprinde un adevărat turneu de popularizare a ştiinţelor în şcolile româneşti. Astfel că la sediul Inspectoratului Şcolar al Judeţeului Hunedoara a avut loc Conferinţa stiinţă şi tehnică.

 

AUTOSTRADA DEVA – LUGOJ VA FI FINALIZATĂ ABIA LA SFÂRŞITUL ANULUI

Nu vom putea nici luna viitoare circula pe autostrada Lugoj – Deva, cel puţin dacă ţinem cont de faptul că stadiul lucrărilor la cele trei tronsoane aflate în șantier este de aproximativ 40 la sută. 

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1717 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Aprilie 2016 21:19

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 19.04.2016 Stiri - 21.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page