MONDO TV

Stiri - 21.04.2016

2016 21 Apr
Publicat de: 

Cristian Resmeriță vrea o echipă nouă

Cristian Resmeriță și-a depus candidatura pentru funcția de primar la Lupeni și spune că va veni cu o echipă nouă și cu idei noi. Asta înseamnă și că îl va exclude din schema de conducere pe cel care l-a secondat timp de 16 ani pe tatăl său. Este vorba despre Cornel Lungan. Noua echipă a PSD a fost acum prezentată publicului și alegătorii sunt cei care vor decide pentru ei.

 

URMĂRIRE CA ÎN FILMELE POLIŢISTE

Urmărire ca în filmele poliţiste la Orăştie. Un bărbat a fost urmărit de poliţişti aproximativ opt kilometri.

 

Amenzi usturătoare în piețe și supermarketuri

Mii de lei au primit amenzi cei care vând acum în piețe și spupermarketuri produse de sezon. Inspectorii sanitar-veterinari au demarat o acțiune de sezon, în urma căreia au aplicat sancțiuni și spun că vor continua ăn același ritm până la jumătatea săptămânii viitoare.

 

Cupluri de aur la Petrila

Peste 700 de cupluri au primit distincții și premii în bani de la Petrila, acolo unde primarul Ilie Păducel a reușit în două decenii să îi felicite mereu pe cei care sunt un exemplu pentru societate. A făcut la fel și acum, când le-a înmânat diplome de merit celor care au o jumătate de veac, sau chiar mai mult, împreună.

 

Cum ajunge apa curată la robinet?

Au profitat de Școala altfel și au ajuns la stațiile de tratare din Valea Jiului. Vorbim despre zeci de elevi, care și-au trecut în agenda acestei săptămâni lecții despre importanța apei și, la final, cu toții au fost de acord cât este de important să economisească apa.

 

PROIECTE PE FONDURI EUROPENE

Noi investiţii în municipiul Hunedoara. Administraţia publică locală face demersurile necesare pentru a depune proiecte pentru obţinerea de finanţare europeană necesară derulării mai multor investiţii.

 

După cămila Petros, circul mai are doi „cetățeni” de Petroșani

Circul Nemeth a fost primul care a adus la Petroșani o cămilă care a și fătat acum doi ani. Puiul Petros este acum de 2 m înălțime, dar culmea, de o zi s-au născut aici și o lamă și un ponei negru, semn că Petroșaniul le priește.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1591 ori Ultima modificare Vineri, 22 Aprilie 2016 23:08

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 20.04.2016 Stiri - 22.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page