MONDO TV

Stiri - 22.04.2016

Publicat de: 

Minele Lonea și Lupeni se închid

Ministerul Energiei a finalizat strategia pentru Complexul Energetic Hunedoara și a decis ca două unități miniere să fie închise. Este vorba despre minele Lupeni și Lonea, iar pentru sistemul energetic național vor mai produce energie doar Livezeniul și Vulcanul.

 

Tiberiu Iacob Ridzi și-a depus candidatura

Primarul în exercițiu de la Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi și-a depus vineri la prânz candidatura. Tot astăzi a anunțat și lista cu candidații din PNL, pentru fotoliile de consilieri.

 

6 CENTRE DE SACRIFICAT MIEI DIN JUDET AU FOST AUTORIZATE DE DSVSA

Crescătorii de ovine din judeţul Hunedoara îşi vor putea sacrifica mieii de Paşte doar în centrele şi abatoarele autorizate sanitar–veterinar. Care sunt acestea aflaţi din materialul următor.

 

Lecție despre tren, în locomotivă

Nu prea mai mergem cu trenul, iar generația tânără pare extrem de atrasă de acest mijloc de transport în comun. Pe asta au mizat și dascălii de la Școala Avram Stanca din Petroșani, care au gândit o lecție deschisă fix în gară, într-o locomotivă. Reacțiile copiilor au fost pe măsură.

 

Maraton de lectură la Petroșani

„Dăruiește o carte zâmbind” este motto-ul unui maraton de lectură la care au fost invitați locuitorii din Valea Jiului. Totul a început vineri dimineață la ora 9,00 și se preconizează că va dura 24 de ore din 24 timp de trei zile. La final, cărțile strânse vor fi donate liceului Nicolae Bălcescu din localitatea Gyula, Ungaria, liceu cu predare în limba română.

 

Înfrățire Școala 7 cu „Nicolae Bălcescu” din Ungaria

Școala Gnerală nr 7 din Petroșani se va înfrăți cu un liceu român din Ungaria. Protocolul va fi semnat în scurt timp și, chiar din această vară, va avea loc un schimb de copii între cele două comunități, cea din Cartierul Aeroport și cea de români din orașul Gyula din Ungaria.

 

DUMINICA FLORIILOR

Sărbătoarea Floriilor reprezintă cea mai importantă sărbătoare care vestește Paștele. Ea rememorează intrarea Domnului Iisus în Ierusalim, unde a fost aclamat de locuitorii oraşului şi întâmpinat cu frunze de palmier, şi fiind totodată sărbătoarea celor care poartă nume de flori.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 2079 ori Ultima modificare Vineri, 22 Aprilie 2016 22:27

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 21.04.2016 Stiri - 25.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page