MONDO TV

Stiri - 26.04.2016

2016 27 Apr
Publicat de: 

Aproape 4 miliarde nu ies la socoteală la Universitatea din Petroșani

Universitatea din Petroșani trebuie să returneze aproape 4 miliarde de lei vechi, bani proveniți dintr-un proiect prin care studenții au cursuri on-line. e-Learning a fost implementat special pentru a duce cursurile spre tehnologia actuală, însă, acum o serie de profesori sunt vizați că nu au respectat prevederile POSDRU. Dacă nu vor câștiga în instanță, vor da banii înapoi.

 

PRONUNŢAREA INSOLVENŢEI LA C.E.H. VA FI DATĂ ÎN 3 MAI

Curtea de Apel Alba Iulia a încheiat, marţi, judecarea cauzelor privind declanşarea insolvenţei la Complexul Energetic Hunedoara, instanţa urmând să se pronunţe în cele două dosare, pe care le-a conexat, în data de 3 mai. 

 

Săracii primesc mâncare de Paști

Cantina socială de la Pretroșani le distribuie alimente familiilor care mănâncă zilnic la cantina socială. Sunt peste 80 de oameni care primesc carne și semipreparate, ori doar alimente cu care să își facă de mâncare de Paști, când cantina va fi închisă.

 

Vernisaj de artă religioasă la Petroșani

Salonul de artă religioasă s-a deschis ASTĂZI la Petroșani, iar artiști consacrați din mai multe centre universitare au venit să expună. Sunt lucrări de excepție, iar an de an, exponatele sunt mai atent lucrate și mai valoroase.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1537 ori Ultima modificare Joi, 28 Aprilie 2016 08:08

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 25.04.2016 Stiri - 27.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page