MONDO TV

Stiri - 28.04.2016

2016 28 Apr
Publicat de: 

Miner accidentat la ieșirea din șut

Un miner de 31 de ani a fost transportat de urgență la spital, după ce miercuri, la schimbul III s-a lovit în mina Vulcan. Omul acuza dureri mari la coloana vertebrală și se află internat la Spitalul de Urgență din Petroșani.

 

Drumul Crucii de 17 ani, spre Straja

De 17 ani, pe drmul sinuos spre Straja, cu o cruce imensă, în care se află o bucată din lemnul Crucii pe care a fost răstignit Mântuitorul, oamenii urcă în Vinerea Mare. La fel va fi și în acest an, când credincioșii sunt așteptați la procesiunea religioasă la ora amiezii.

 

Bisericile verificate de ISU

Toate bisericile și mănăstirile sunt nevoite să își ia măsuri de siguranță. Inspectorii ISU sunt acum în teren și verifică dacă sunt dotate cu tot ceea ce este necesar. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a transmis către toate cultele normele ce trebuiesc respectate, mai ales că în noapte Învierii, lăcașurile de cult se vor umple de oameni cu lumânări în mână.

 

Miei la preț negociabil

Piața din Petroșani s-a umplut de comercianți care aduc miei de vânzare. Doar aici funcționează un abator pe raza Văii Jiului și, mai lasă vânzătorii, mai pun cumpărătorii, iar vânzarea a început să meargă. Mieii se vând și cu 18 lei, negiciabil. 

 

Universitatea din Petroșani, pregătită pentru străini

Universitarii din Petroșani fac eforturi să aducă la Petroșani studenți din străinătate. Nu sunt omiși nici cei care ar putea să își facă aici doctoratele, iar domeniile vizate sunt cele care au o tradiție recunoscută la noi și țin mai ales de minerit.

 

Hoții nu dorm de sărbători!

Atenție la Hoți! Este îndemnul Poliției, în zilele de sărbători, ca și în cele premergătoare. Suntem avertizați să ne ținem casa în siguranță și portofelul în piețe, ca să nu ajungem victime sigure ale hoților, care nu au sărbători și poate sunt activi.

 

LISTA CANDIDAŢILOR PENTRU FOTOLIILE DE PRIMARI DIN MEDIUL URBAN

Perioada de depunere a candidaturilor s-a încheiat. Oferta este generoasă ca volum, deşi sunt destul de puţine nume noi. Cam aceiaşi politicieni, învârtiţi şi răsuciţi de la un partid la altul, îşi consumă resursele băneşti şi timpul în încercarea de a prinde un fotoliu de primar. 

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1990 ori Ultima modificare Joi, 28 Aprilie 2016 20:54

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 27.04.2016 Știri - 20.04.2017 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page