MONDO TV

Stiri - 11.01.2016

2016 11 Ian
Publicat de: 

Administratorul judiciar a venit după do**mente la CEH

De astăzi, Complexul Energetic Hunedoara este sub asediul grupului de lucru care va gestiona insolvența. Primele discuții au avut loc în această dimineață și mai toți directorii din colosul industrial, ce are sediul la Petroșani, au fost chemați cu do**mentele, la discuții.

 

Conducerea CEH nu recunoaște primele către C.A.

Corpul de Control al ministrului Energiei a ajuns luni la prânz la CEH, ca să verifice, așa cum a declarat ministrul la o televiziune centrală, primele ce au fost încasate de membrii CA ai CEH, chiar înainte de a aduce firma în insolvență. Verificările au loc la Petroșani, dar cei de aici spun că nu le-au dat prime celor din Consiliul de Administrație.

 

Cotețele ca monumentele, la mina Petrila

La mina Petrila au fost sistate toate lucrările de demolare, iar printre clădirile clasate în diverse grupe ca monumente istorice, rămân și cotețele. Cel puțin asta reiese până acum din do**mentația care le-a interzis celor de Societatea de Închideri să se mai ocupe de ele, dar care le impun totuși să le păzească și să plătească pentru utilități.

 

CONSILIUL JUDEŢEAN A ÎMPĂRŢIT BANI LA TOATE PRIMĂRIILE

Inceputul anului 2016 aduce mai multi bani in conturile administratiilor locale din judetul Hunedoara. In urma primei sedinte extraordinare a Consiliului Judetean Hunedoara din acest an, toate primariile din judet au primit bani, insuficienti insa comparativ cu nevoile lor.

 

Plătim impozitele on –line?

Se fac demersuri ca să ne plătim și on-line impozitele. Măsura îi avantajează pe cei care locuiesc în străinătate, dar nu numai, însă, deocamdată birocrația mai ține un pic lumea pe loc. Totuși, în mod oficial, programul la ghișee va începe din 14 ianuarie.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1805 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 15:32

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 08.01.2016 Stiri - 12.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page