MONDO TV

Stiri - 12.01.2016

Publicat de: 

Salariile minerești, la mâna unor administratori novici

Salariile angajaților de la cele 3 mine neviabile, Petrila, Paroșeni și Uricani depind acum de firma care gestionează insolvența la Complexul Energetic Hunedoara. Sunt temeri în acest moment că drepturile bănești ar putea să întârzie, iar asta în condițiile în care vineri e zi de plată și firma care se ocupă de CEH abia face cunoștință cu problemele de aici și mai este și contestată.

 

Vom arde huilă din Africa de Sud și din Rusia

Sistemul termoficare rezistă la cota minimă și va fi nevoie de huilă din import. Cărbunele va ajunge în cele două termocentrale din Africa de Sud și Rusia, dar deocamdată nu are cine să aprobe importurile și vremea bună ține cu minerii, care abia fac față cu producția, cât să mențină sistemul funcțional la parametrii de acum.

 

Vine gerul, cum gestionăm furnizarea apei?

Barajul de la Valea de Pești este în reparații capitale, dar, ca să nu fie probleme acum că vine din nou înghețul, a fost umplut o parte cu apă. Măsura vine să sprijine sursele din care Apa Serv dă acum apă în Vestul Văii Jiului și asta în condițiile în care gerul năpraznic ar putea să creeze probleme.

 

Cultele strâng rândurile împotriva homo***ualilor

Toate bisericile și cultele religioase au pornit o ofensivă împotriva ideii de a fi permisă căsătoria între persoane de același ***. Preoții le cer oamenilor să își exprime liber părerea și, la fiecare lăcaș de cult, se strâng în aceste zile semnături. Cine nu e de acord, poate susține ideea de a fi interzis prin Constituție acest drept.

 

CÂND VOM CIRCULA PE AUTOSTRADA LUGOJ – DEVA?

Un document al Ministerului Fondurilor Europene îi „linişteşte” pe şoferii din vestul ţării: lucrările la tronsonul de autostradă Deva – Lugoj sunt departe de a fi finalizate.

 

PROBLEMELE SE ŢIN LANŢ PE AUTOSTRADA DEVA - LUGOJ

Problemele continuă pe tronsonul de atostradă Deva – Lugoj. În urma ploilor, un drum de acces la traseul autostrăzii s-a prăbuşit peste drumul judeţean dintre Brănişca şi Deva.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1513 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 13:57

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 11.01.2016 Stiri - 13.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page