MONDO TV

Stiri - 14.01.2016

Publicat de: 

Strategie pentru Valea Jiului

Consiliul Județean Huendoara, Universitatea din Petroșani, primarii Văii Jiului, reprezentanții Complexului Energetic Hunedoara, primarii și specialiști în domeniu s-au întâlnit la Petroșani, ca să discute depsre viitorul Văii Jiului. A fost un prim plan în elaborarea unei noi strategii de dezvoltare, menită să aducă zona pe linia de plutire.

 

MODIFICĂRI LA LEGEA PENSIILOR

Anul 2016 a inceput cu vesti bune pentru pensionarii hunedoreni. Pensiile se vor majora cu cinci procente, iar mai multi pensionari care au lucrat in grupa intai de munca vor primi pensii mai mari.

 

Pensionarii, primii să achite impozitele

Nu au venituri substanțăiale, sunt nemulțumiți că plătesc mai mult în acest an, dar au venit în număr mare, chiar din prima zi, să își plătească impozitele locale. Vorbim despre pensionarii din Petroșani, care, cum au aflat că s-a deschis ghișeul, au și achitat dările pe 2016, conștienți fiind că mai este destul până în martie, când se percep penalitățile.

 

Facturile la apă le plătim on-line

De joi, facturile la apă se pot plăti și on line, cu cardul. Trebuie doar să vă autentificați pe site-ul Apa Serv și apoi să faceți tranzacția. Măsura vine în sprijinul celor care nu au timp să ajungă la ghișee, iar prima demonstrație a fost făcută azi chiar la sediul societății, de către directorul Costel Avram, care și-a achitat on line consumul de apă.

 

CONTRACT REZILIAT PENTRU AUTOSTRADA SURPATĂ

Compania de drumuri naţionale a reziliat contractul cu firma care a făcut tronsonul Cunţa-Sălişte, de pe autostrada Orăştie-Sibiu. Este vorba despre porţiunea închisă pentru reparaţii din septembrie anul trecut, şi unde 200 de metri au fost demolaţi în întregime pentru că au fost construiţi prost. 

 

MAI MULTE VACCINURI LIPSESC ÎN JUDEŢUL HUNEDOARA

În judeţul Hunedoara, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică  unităţile medicale se confruntă cu o lipsă majoră de vaccinuri. Care vaccinuri lipsesc aflaţi în materialul următor.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1658 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 13.01.2016 Stiri - 15.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page