MONDO TV

Stiri - 18.01.2016

2016 18 Ian
Publicat de: 

Copii degerați în frig, din vina operatorului de transport

În această dimineață, zeci de copii din Petrila au trăit un coșmar în stațiile de autobuz, unde abia au reușit să prindă un taxi, pe un ger de - 10 C. Asta pentru că niciun maxi-taxi nu a mai circulat, din cauză că operatorul de transport local s-a săturat, după cum spune,  de modul în care este tratat. Hărmălaia, însă, se va repeta și în zilele următoare, dacă nu se ajunge la o înțelegere. Până atunci, însă, operatorul va fi drastic amendat.

 

Doi bătrâni, sufocați în casă la Petroșani

Doi bătrâni, 69 și 65 de ani, au fost la un pas de moarte, după ce apartamentul în care locuiau le-a luat foc, duminică dimineață. Incidentul a creat o adevărată panică în zona din apropierea pieței centrale, acolo unde nu mai puțin de două autospeciale de pompieri, o salvare și un echipaj SMURD au ajuns în jurul orei 7,00. Cei doi au fost găsiți de vecinii, care, imediat ce au simțit fum în bloc, au spart ușa locuinței.

 

GRAV ACCIDENT DE CIRCULAŢIE LA HUNEDOARA

Un grav accident de circulaţie s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute în faţa Spitalului Alexandru Simionescu din Hunedoara. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a izbit un copac. 

 

Consilierii județeni cer dividende din profitul Apa Serv

Apa Serv a ieșit pe profit, dar, cum prețul a fost mereu mărul discordiei, unul dintre consilierii județeni, Nicolae Ivănuși, cere dividende de la ape. Asta pentru că, spune acum consilierul, cândva manager la aceeași societate, este nevoie de bani ca să ajute populația săracă. 

 

Ziua Mondiala a Zapezii in Straja - prima editie

Strat mare de zapada si afluenta mare de turisti in Straja, Duminica. Pe Platoul Soarelui s-a sarbatorit pentru prima data, Ziua Mondiala a Zapezii la fel ca si in alte peste 600 de statiuni din intreaga lume.

 

Scrisoare către popor, de la Consiliul Județean 

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David a trimis o scrisoare, la jumătate de an de mandat, către cetățenii din Valea Jiului, pentru că, spune el, acesta este locul de unde a plecat să reprezinte județul. Într-o singură foaie A4, președintele instituției județene ne dă asigurări că a făcut tot ce putea pentru oamenii din Vale, dar și că va face și mai mult, că tot se apropie alegerile.

 

PERA BULZ A FOST DECORAT DE KLAUS IOHANNIS

Celebrul taragotist, declarat “Tezaur uman viu” de către UNESCO, a primit, din partea șefului statului, Medalia “Meritul Cultural”, clasa a III-a. 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1773 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 15.01.2016 Stiri - 19.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page