MONDO TV

Stiri - 19.01.2016

2016 19 Ian
Publicat de: 

Amenzi de 10.000 de lei pe zi pt ZMK

Sute de copii care învață la liceul Constantin Brâncuși sau la Mihai Eminescu în Petroșani au trăit din nou coșmarul numit transport spre școală, din cauză că firma de transport licențiată pe acest traseu nu a trimis șoferii pentru a doua zi consecutiv. Consiliul Județean a amendat usturător societatea răspunzătoare, iar primarul din Petrila spune că a căutat alternativa la șoferii de taxi, însă, cel mai grav este că acestea nu fac față solicitărilor și totul se învârte într-un cerc vicios.

 

Apel de la S.U.P. către pacienți

„Nu se mai poate continua așa!” Acesta este emsajul celor din Spitalul de Urgență din Petroșani, care le atrag atenția pacienților și aparținătorilor, bolnavilor și celor care au drum prin spital, să țină cont că acolo sunt microbi și că și ei, la rândul lor, pot aduce microbi în saloane. 

 

Simota revine după gratii, din nou

A fost eliberat în luna decembrie, dar acum se va întoarce după gratii. Alin Simota trebuie să intre din nou în pușcărie și se pare că până acum a avut o vacanță prelungită de sărbători.

 

DRUMURILE JUDEŢENE, ÎN ATENŢIA CONSILIULUI JUDEŢEAN 

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David are în plan demararea mai multor proiecte pe mai multe drumuri din judeţul nostru. Care sunt acestea şi ce investiţii vor fi făcute aflaţi din materialul următor.

 

BOSCHETARU-I TOT BOSCHETAR ȘI LA -20 C

Degeră pe țevi, dar la adăpost nu vrea. Un bărbat, care cândva a avut și casă, zace câte e ziua de lungă pe țevile de termoficare dintr-o zonă centrală a Petroșaniului. Bolnav și flămând, murdar și cu ochii învinețiți de vreo bătaie primită recent, Șoni ne-a povestit că nu vrea în ruptul capului la adăpost și a recunoscut că va rămâne pe străzi, atât timp cât va rezista. 

 

NOUTĂŢI PRIVIND ORGANIZAREA ALEGERILOR LOCALE DIN 2016

Potrivit stiripesurse.ro, data pentru alegerile locale a fost stabilita pentru 5 iunie. Data ar urma sa fie oficializata printr-o hotărâre de Guvern. Cu ce noutati legislative intampinam alegerile din acest an, aflam din materialul urmator.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1824 ori Ultima modificare Marți, 19 Ianuarie 2016 22:28

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 18.01.2016 Stiri - 20.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page