MONDO TV

Stiri - 13.06.2016

2016 13 Iun
Publicat de: 

Termocentrala Paroșeni, închisă de miercuri?

Termocentrala de la Paroșeni ar putea fi închisă printr-o decizie a instanței de la Petroșani. Miercuri, 15 iunie, este termenul în care cei de la Mediu cer oprirea actibvității, iar sindicaliștii își pun toate speranțele în amânarea sentinței. Altfel, în 30 de zile, activitatea de producere a energiei electrice se va opri total.

 

MIRCEA BOBORA, AL DOILEA VICEPREŞEDINTE AL C. J. HUNEDOARA

După 12 ani în care liberalii au condus Consiliul Judeţean Hunedoara, în urma alegerilor din cinci iunie, această sarcină, de a se afla în fruntea administraţiei publice judeţene, a revenit social democraţilor.

 

Ploaia amână închiderea Defileului

Lucrările care se desfășoară acum în Defileul Jiului, pe artera rutieră, nu necesită închiderea circulației, ca în anii precedenți. Drumarii au fost notificați de constructorii spanioli, dar încă nu au primit undă verde. În plus, vremea nu este prielnică, deocamdată, pentru lucrările de mai mare amploare.

 

A ÎNCEPUT EXAMENUL DE BACALAUREAT

Absolvenţii de liceu au intrat de astăzi în febra examenelor de bacalaureat. Prima probă susţinută de aceştia a fost cea de verificare a competenţelor lingvistice de comunicare orală la limba si literatura română.

 

ZECI DE HUNEDORENI, DORNICI SĂ DEVINĂ FERMIERI

Zeci de hunedoreni, dornici să devină fermieri, participă la cursurile de calificare organizate de Camera Agricolă. Cele mai multe solicitări sunt pentru creşterea animalelor.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1301 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 09:57

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 10.06.2016 Stiri - 14.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page