MONDO TV

Stiri - 14.06.2016

Publicat de: 

Mina Petrila devine Primărie

Una dintre clădirile administrative care mai există acum la mina Petrila va deveni primărie. Acesta este unul dintre planurile ambițioase ale noului primar ales în Estul Văii Jiului. Amplasarea va veni și în sprijinul cetățenilor din acest loc, iar cei de la Societatea de Închideri chiar agreează acest aspect.

 

JUDEŢUL HUNEDOARA, AFECTAT DE PLOILE TORENŢIALE

Codul portocaliu de inundaţii a făcut ravagii în judeţul Hunedoara. În urma precipitaţiilor abundente de ieri, care au produs creşteri de debite ale râurilor şi pâraielor, scurgeri de pe versanţi şi torenţi au fost afectate mai multe unităţi administrativ teritoriale din judeţul Hunedoara.

 

PERICOL DE INUNDAŢII ÎN JUDEŢUL HUNEDOARA

Judeţul Hunedoara s-a aflat astăzi sub cod portocaliu de inundaţii. Situaţia este în continuare gravă, hidrologii menţinând până în această seară la ora 24 cod galben de inundaţii pe mai multe râuri din judeţ.

 

Salariile S.N.I.M la mina CEH

Doar un sfert din suma necesară pentru salariile minerilor de la minele aflate pe închidere erau garantate cu doar o zi înainte de chenzină. Situația se repetă periodic, pentru și cei angajați la minele neviabile sunt dependenți de situația de la CEH.

 

Termocentrala Paroșeni fără pază

Unul dintre obiectivele strategice la nivel național, Sucursala Electrocemtrale Paroșeni a rămas fără pază și toate speranțele se îndreaptă acum spre ziua de miercuri 15 iunie. Abia atunci angajații, care sunt puși acum să păzească obiectivul, deși nu au nici arme, nici pregătire, află dacă își mai pun viața în pericol sau nu.

 

Final de an cu premii la Clubul Copiilor

Nu au stat acasă și au căutat să își ocupe timpul de după școală, altfel decât în fața calculatorului. Unii s-au ales și cu premii, iar pentru copiii care vin la Clubul Copiilor din Petroșani a fost sărbătoare. Toți au fost lăudați și premiați pentru performanțele lor.

 

Trenurile soarelui, pleacă spre mare

CFR Călători informează că începând din această săptămână, a intrat în vigoare programul estival de transport denumit generic Trenurile Soarelui 2016. Timp de trei luni, până la 13 septembrie, turiştii vor putea călători spre litoral cu cele peste 40 de trenuri care vor asigura legături din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1307 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 09:58

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 13.06.2016 Stiri - 16.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page