MONDO TV

Stiri - 17.06.2016

Publicat de: 

Mai mulți disponibilizați la SNÎMVJ

Vor pleca mai mulți mineri de la minele care se închid. Situația dezastruoasă de la CEH a impus o astfel de restructurare și la societatea care se ocupă cu minele neviabile. Totul ține de aprobarea unor acte normative, dar se preconizează ca în acest an vor pleca de la Petrila, Paroșeni și Uricani 250 de oameni în două tranșe. Primii chiar de luna viitoare.

 

APEL PENTRU SINISTRAŢI

În ultimele zile, zeci de pompieri au acţionat pentru evacuarea apei din locuinţele şi gospodăriile hunedorenilor afectaţi de inundaţii. În tot acest timp, Crucea Roşie a demarat o campanie de strângere de alimente pentru ajutorarea celor care au avut de suferit din cauza ploilor torenţiale.

 

COD GALBEN DE FURTUNĂ ÎN JUDEŢUL HUNEDOARA

După două zile în care temperaturile au atins pragul de caniculă, în judeţul Hunedoara revin ploile. Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de furtuni valabilă până mâine dimineaţă.

 

Toamna se numără bobocii, iar vara absolvenții

Elevii Școlii Generale I.G Duca din Petroșani au organizat o festivitate de premiere a absolvenților. Emoții, bucurie și multe multe planuri au fost scoase acum la iveală, pentru că absolvenții sunt în pragul unei decizii importante din viața lor: alegerea liceului.

 

EXISTĂ VIAŢĂ ŞI DUPĂ ALEGERI

La aproximativ 10 zile de la alegerile locale din 5 iunie, Viorel Arion, primar în funcţie al municipiului Hunedoara a hotărât care vor fi planurile sale de viitor. 

 

Barman din Petroșani la  mondialul de profil

Dorin Simo este un barman, fost miner, care a reușit să impresioneze la fiecare concurs de gen, prin inovație și pasiune. Va pleca în scurt timp la Cluj la o competiție pe care o asociază cum Mondialul din fotbal, pentru că de acolo speră să se lanseze spre Miami. Vom mai auzi de el, sau cel puțin așa ne promite acum, când este gata să le prepare celor din juriu băuturi, trecându-i prin sitoria Văii Jiului.

 

DUMINICĂ SĂRBĂTORIM RUSALIILE

La sfârşitul acestei săptămâni sărbătorim Rusaliile. Prima si a doua zi de Rusalii sunt, potrivit legislatiei muncii, zile de sarbatoare legala in care nu se lucreaza. 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 2029 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 10:02

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 16.06.2016 Stiri - 21.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page