MONDO TV

Stiri - 23.05.2016

2016 23 Mai
Publicat de: 

Mușcat de câine, internat la chirurgie plastică

Un tânăr de 18 ani din Petrila a fost atacat în propria curte de un câine pe care  îl avea de mai mult timp și a scăpat cu greu din colții acestuia. Animalul a fost eutanasiat, dar a fost îndepărtat abia după ce paramedicii SMURD au cerut ajutorul pompierilor voluntari. Victima va rămâne în spital cel puțin o săptămână.

 

CĂUTĂRILE CONTINUĂ ÎN CAZUL COPILULUI DISPĂRUT JOIA TRECUTĂ

Peste 100 de pompieri, poliţişti şi jandarmi continuă căutările în cazul copilului de doar un an şi şapte luni dispărut joi în zona localităţii Galaţi, la 32 de kilometrii distanţă de municipiul Petroşani. 

 

Dezinformare periculoasă! Un consilier a mințit voit?

Un consilier de la Petroșani a reclamat administrația publică și pe primarul Tiberiu Iacob Ridzi la Ministerul Dezvoltării și ADR Vest, pe motiv că ar fi cheltuit nejustificat banii pentru o lucrare de asfaltare. Numai că imaginile și realitatea din teren nu erau chiar așa cum a spus el, iar Tiberiu Iacob Ridzi a reacționat imediat. Omul spune că-și cere scuze acum și că a fost o simplă încurcătură cu imaginile.

 

Înscrierea la grădniță nu e de joacă!

Nu este o joacă înscrierea la gridiniță a celor mici! Asta ne spun educatoarele, care le atrag atenția părinților să țină cont de etapele de înscriere, pentru că sunt esenșiale pentru ca micuții să ajungă la o unitate de învățământ pentru preșcolari. De AZI au început înscrierile și etapa este esențială pentru toți copiii de la puțin peste 2 ani, la 7 ani.

 

Petroșani, în topul României

Respectarea legii i-a adus pe angajații din Petroșani, de la primărie, în topul național. Este vorba despre modul în care angajații din primărie și-au îndeplinit obligațiile și gradul de îndeplinire clasează capitala Văii Jiului alături de alte 7 municipii, care au mai obținut punctajul de 100%.

 

SPECTACOL DE LUMINI LA CASTELUL CORVINILOR

La Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara, noaptea muzeelor a fost un adevărat spectacol. Peste 10 mii de oameni au luat cu asalt monumentul sâmbătă.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 2048 ori Ultima modificare Luni, 23 Mai 2016 20:37

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 20.05.2016 Stiri - 24.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page