MONDO TV

Stiri - 25.05.2016

Publicat de: 

Pensionarii mineri afectați de situația CEH

Dacă minele se închid înainte de 2018, așa cum era preconizat, pensionarii mineri ar putea să rămână și ei fără gratuități. Situația fără precedent în care se află Complexul Energetic Hunedoara a generat mari sincope în activitatea economică a Societății de Închideri de mine. Liderii din acest sector cred că asta ar fi fatal, pe viitor și pentru pensionari.

 

Sala sportivă din Petroșani intră în reparații

A fost finalizată licitația lucrărilor și acum se lucrează la proiectul tehnic. Este o chestiune de scurt timp și sala sportivă, ce aparține de Clubul Școlar Sportiv din Petroșani va fi reabilitat. Aici vor urma să se țină competiții până la nivel național și întreaga construcție va avea o nouă și modernă utilitate.

 

ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE S-AU INTOXICAT CU CIUPERCI

O familie formată din şase persoane, între care patru copii cu vârstele cuprinse între doi şi opt ani, a ajuns marţi după-amiază la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva fiind intoxicată cu ciuperci. 

 

Inginerii și informaticienii au sărbătorit absolvirea

Aproximativ 100 de studenți de la Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică au participat ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ la ceremonia de absolvire. Îmbrăcați cu robe de absolvenți, studenții au ajuns, pentru ultima dată în Aula Univesrității din Petroșani, iar rectorul instituției de învățământ superior a rememorat anii de început ai carierei sale.

 

TOT MAI MULŢI TURIŞTI VIZITEAZĂ CETATEA DEVEI

De când s-a redeschis, Cetatea Devei a devenit una dintre cele mai căutate atracţii turistice. Acest lucru reiese din numărul impresionant de turişti care au ales ca în ultima perioadă să viziteze acest monument.

 

Pistă de sanie de nivel mondial, la Petroșani

Municipiul Petroșani ar putea avea pistă de sanie pentru competiții europene. Aici sunt copii care se antrenează special pentru competiții și ultimele rezultate sunt spectaculoase, având în vedere că antrenamentele se fac pe o pârtie improvizată și competitorii sunt din Germania, ori țări cu tradiție și pârtii performante.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 2240 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Mai 2016 20:44

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 24.05.2016 Stiri - 26.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page