MONDO TV

Stiri - 30.05.2016

2016 30 Mai
Publicat de: 

Copil strivit sub o poartă metalică

Un copil de 5 ani este în stare gravă la Spitalul de Urgență din Petroșani, după ce a fost lovit de o poartă a unui imobil din Colonia Petroșani. Martorii povestesc că micuții au fost avertizați cel puțin o dată de polițiștii locali, dar, acești s-au urcat pe poartă și, la un moment dat s-a probușit sub greutatea lor. Copilul este în stare gravă la ATI.

 

FETIŢĂ MOARTĂ LA ŞTRANDUL DIN GEOAGIU – BĂI

O fetiţă în vârstă de doar şapte ani din judeţul Cluj a murit duminică după-amiază în urma unui incident petrecut în ştrandul din staţiunea Geoagiu Băi.

 

Andreea Dobrescu - viitor cercetător, care a luat Bacalaureatul înaintea tururor

O elevă din Petroșani este singura care a luat deja Bacalaureatul din toată Valea Jiului. Andreea Dobrescu este elevă la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, iar peste 5 ani crede că va face sigur un master în biologie aplicată, iar în Petroșani va mai veni doar ca să își viziteze familia.

 

PSD – În ultima săptămână de campanie

PSD a intrat pe ultima sută de metri, iar candidații la funcțiile de primar în Valea Jiului, au ținut să vorbească oamenilor. Tema centrală a fost cea legată de Complexul Energetic Hunedoara și termoficare, iar la Lupeni, Cristian Resmeriță a spus că doi dintre cei care se aflau pe listele PNL pentru Consiliul Local au trecut la PSD.

 

Ce vor copiii din centrele de zi, de 1 iunie?

Nu sunt cei mai fericiți copii, nu au părinții acasă, pentru că muncesc în străinătate, dar viața li se pare frumoasă, iar de ziua copilului speră să fie fericiți. Vorbim despre copiii care vin zilnic la centrul organizației „Salvați Copiii” în Petrila. Cei mai mulți speră să aibă o bicicletă, ori o trotinetă,  pentru că dorul de părinți încearcă să îl domolească cu educatorii de la centru.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 2088 ori Ultima modificare Luni, 30 Mai 2016 22:06

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 27.05.2016 Stiri - 31.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page