MONDO TV

Stiri - 23.03.2016

Publicat de: 

Minerii pleacă din sistem fără sume compensatorii

Nu mai primesc bani când pleacă din minerit. Este vorba despre o nouă prevedere, care li se va aplica minerilor în acest an. Ei vor fi concediați, sau scoși la pensie, dar fără sume compensatorii, după ce Contractul Colectiv de Muncă a fost denunțat de administratorul special și cel judiciar, iar asta se va întâmpla prin aprilie.

 

ENERGETICIENII AU SUSPENDAT GREVA FOAMEI

După două zile de greva foamei, cei aproape 100 de energeticieni de la Termocentrala Mintia au renunţat, cel puţin pentru moment, la protest. 

 

PERCHEZIŢII LA TRAFICANŢI DE ETNOBOTANICE

Mai multe percheziţii au avut loc în această dimineaţă la persoane suspectate de trafic de droguri de risc.

 

HUNEDORENI CONDAMNAŢI PENTRU FRAUDĂ ELECTORALĂ

La patru ani de la organizarea referendumului pentru demiterea preşedintelului României de pe atunci, Traian Băsescu, nouă persoane au fost condamnate pentru fraudă electorală.

 

Oierii preferă exportul în locul Paștelui

Sunt prea mici mieii acum, iar la export, oierii din Valea Jiului câștigă mult mai bine. Un crescător de oi din zona Văii Jiului ne explică cum a încercat să adune o turmă de 3.000 de oi, unele de rasă, pe care le vinde din asociație la export, cu profit.

 

Zăpada s-a întors

Iarna nu a plecat de la noi și ASTĂZI am văzut cu toții cum e să ningă, chiar dacă intenționam să ne schimbăm cauciucurile la mașină. A nins și vremea s-a răcit simțitor, iar întreg județul Hunedoara se află sub avertizare de cod galben de ploi și ninsori până joi.

 

ÎNCĂ DOI HUNEDORENI AU FOST DIAGNOSTICAŢI CU GRIPĂ PORCINĂ

Încă două persoane din judeţul Hunedoara au fost diagnosticate cu gripă AH1N1 şi alte câteva sute cu viroze respiratorii şi pneumonii. Specialiştii spun că numărul acestora s-ar putea să crească, ţinând cont că vremea intră într-un proces de răcire.

 

Viața la pozitiv”, cu strigături momârlănești

Copiii sunt învățați să fie pozitivi, să își cunoască valorile și să respecte tradițiile. Totul face parte dintr-un proiect european, la care mai mulți elevi ai Școlii Avram Stanca din Petroșani sunt parteneri. Ei au venit îmbrăcați în straie momârlănești, au promovat personalitățile locului și au încercat să fie, cum altfel, decât pozitivi.

 

Diacom la 20 ani

Ziua de 22 martie inseamna exact 20 de ani de la inceperea activitatii companiei DIACOM. Ce surprize le-au pregatit clientilor, staff-ul societatii, aflati imediat.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1469 ori Ultima modificare Joi, 24 Martie 2016 10:00

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 22.03.2016 Stiri - 24.03.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page