MONDO TV

Stiri - 31.03.2016

Publicat de: 

GRADINITA NOUA PENTRU COPII LUPENIULUI

Astazi la LUPENI a fost inaugurata una dintre cele mai moderne gradinite din jud HD. Lucrarile de constructie au inceput in urma cu 8 ani de zile, insa asteptarea spun cei prezenti a meritat.

 

Energeticienii mănâncă la servici, minerii nu

Modul de reorganizare a activității la CEH a făcut mari diferențe între energeticieni și mineri și dacă ultimii au rămas fără masa caldă la intrarea în șut, energeticienii încă o primesc. Asta spun acum sindicaliștii, care arată spre energeticieni, care, nu numai că primesc de mâncare caldă, dar plătesc și cheltuielile firmei de catering, în timp ce în Valea Jiului femeile văduve angajate la cantine, au rămas pe drumuri.

 

MEDICII NU ELIBEREAZĂ REŢETE COMPENSATE ŞI GRATUITE

Sătui să fie umiliţi, medicii de familie din judeţul Hunedoara sunt hotărâţi să meargă până la capăt pentru a-şi apăra drepturile. Mâine şi luni aceştia nu vor elibera reţete compensate şi gratuite.

 

Drumul lui Băsescu, în atenția lui Cioloș

Dumurile sunt o prioritate și primarii din Valea Jiului, care gestinoează orașele, vor să îi ceară sprijin primului ministru al României, Dacian Cioloș. Săptămâna viitoare vor fi la o întâlnire cu Asociația Orașelor din țară și acolo, cel puțin primarul din Uricani, vrea să reamintească importanța finanțării drumului spre Herculane, a cărui finanțare s-a pierdut din cauza ecologiștilor.

 

APA DE LA ROBINETE ESTE POTABILĂ

În urma tuturor analizelor efectuate pe probele de apă recoltate atât de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Hunedoara cât şi de membrii laboratoarelor Apa Prod, rezultatele arată că apa de la robinete este potabilă.

 

Aerociudații și-au dat întâlnire în Parâng

Ei au arătat că porcul poate să zboare și tot ei sunt cei care vor umple cerul de culoare în zbor. Vorbim despre aerociudații, oameni curajoși care iubesc atât zborul cu parapanta, cât și distracția, iar la finele acestei săptămâni vin în Parâng, unde suntem invitați să îi vedem în zbor.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1528 ori Ultima modificare Joi, 31 Martie 2016 20:14

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 30.03.2016 Știri - 23.03.2017 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page