MONDO TV

Stiri - 28.01.2016

Publicat de: 

PROTEST SONTAN LA MINTIA

În timpul pauzei de masă la Termocentrala Mintia a avut loc un protest spontan. Energeticienii au protestat, nemulţumiţi fiind de situaţia în care se află acum Complexul Energetic Hunedoara

 

Mină privată, deschisă după ecologizare

Mina Uricani ar putea fi redeschisă, pentru că mai sunt zăcăminte acolo. O firmă rpivată face acum prospecțiuni și caută să identifice faliile neexploatate, iar mai apoi, după ce mina actuală va fi închisă și ecologizată, ar putea deschide o exploatare privată. Aceasta ar fi soluția ideală pentru orașul Uricani, care a rămas pe rând fără nicio unitate minieră.

 

Ce i-ar putea scoate  în stradă pe mineri?

Cu o organigramă extrem de stufoasă în rândul TESA și cu prea puțini mineri, restructurarea nu va fi acceptată, dacă se taie din drepturile minerilor. „Sunt destui care au facilități la CEH, fără să le merite!”, a spus Petre Nica, liderul minerilor din Valea Jiului, care nu va accepta tăierea drepturilor ortacilor. 

 

Plătesc pentru grădini, cât nu face

Nu contează că ai un hectar, sau câțiva metri părtrați de curte, că plătești pentru minim 400 de metri pătrați. Asta este o nouă interpretare a legii impozitelor pe proprietăți, iar mai mulți oameni care locuiesc în zonele de la periferia orașelor s-au trezit că au de dat sume uriașe la serviciile de impozite din primării, pentru grădina pe care o dețin. Primarul Dănuț Buhăescu vrea acum să le ceară spirij guvernanților, pentru că este absurd și mereu vin oameni la el în audiență.

 

A MURIT FOSTUL PRIMAR PETRU RADU PĂUN JURA 

Petru Radu Păun Jura, fost primar al oraşului Simeria, dar şi secretar de stat şi consilier prezidenţial, a încetat din viaţă joi, la vârsta de 66 de ani. 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1590 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Februarie 2016 12:01

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 27.01.2016 Stiri - 29.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page