MONDO TV

Stiri 05 11 2015

2015 05 Noi
Publicat de: 

262 de dispobilizați la SNIM

De luni, 9 noiembrie, 262 de angajați ai SNÎMVJ intră în previz și vor fi concediați. Este cel de al doilea val de disponibilizări, după cel din primăvară. Fiecare angajat își finalizează preavizul în decembrie și atunci va primi aproximativ 37.000 de lei brut.

 

SORIN CÂMPEANU, PRIM-MINISTRU INTERIMAR

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, că l-a numit pe ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, în funcţia de premier interimar în locul lui Victor Ponta, care şi-a anunţat miercuri demisia.

 

SUTE DE HUNEDORENI AU IEŞIT ÎN STRADĂ

Sute de hunedoreni au protestat ieri seară, în semn de solidaritate faţă de victimele tragediei de la clubul Colectiv din Bucureşti. Acţiuni de protest au avut loc la Deva, Hunedoara şi Petroşani.

 

Probleme cu incalzirea din pricina datoriilor

Din pricina datoriilor de peste  un milliard de lei vechi pe care populatia Municipiului Vulcan o are catre firma de termoficare, abonatii din acest oras ar putea sa nu aiba caldura in urmatoarea perioada. 

 

Lipsurile trimit minerii în spital

Un miner de la Exploatarea Minieră Lonea a ajuns în spital miercuri la schimbul IV, iar liderii de sindicat atrag din nou atenția că oamenii își pun viața în pericol din cauza lipsurilor. Sunt improvizații care duc la accidente grave și doar o minune a făcut ca angajatul de la Lonea să scape cu o rană la cap, rană care se va vindeca.

 

Când plătim on-line apa în Petroșani?

Au început timid, cu sistemele pay point, dar spun că în primele luni ale anului viitor, locuitorii din Petroșani vor plăti facturile la apă din fața calculatorului. Metoda va fi funcțională și acum este în stadiul de perfectare.

 

Avem rezerve de huilă, dar comisioanele din import aduc banii

Resursele de huilă care se află în subteranul Văii Jiului ar putea să fie exploatate mai mult de 6 decenii de acum încolo. Nimeni nu a consultat specialiștii geologi de la Universitatea din Petroșani, iar studiile lor rămân într-un circuit intern al geologilor, în timp ce directorii de la CEH sunt plătiți regește ca să închidă ochii la comisioanele din importuri sau din v***area la fier vechi a minelor.

 

Noua generație a ieșit în stradă

Câteva sute de tineri din Valea Jiului au ieşit în stradă la Petroşani în semn de solidaritate cu ceilalţi protestatari din România. Tinerii, majoritatea elevi de liceu şi studenţi, s-au mobilizat pe Facebook şi şi-au dat întâlnire la ora 18.00 în faţa Teatrului de Stat I.D.Sîrbu. 

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1448 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 14:16

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 04 11 2015 Stiri 06 11 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page