MONDO TV
Joi, 07 Mai 2015 10:53

Strangem randurile pentru Valea Jiului?

Voteaza acest articol
(1 Vote)

Sunt din ce in ce mai multi oameni care imi spun ca ar trebui sa organizam o miscare pentru SALVAREA VAII JIULUI. In ultimele zile am primit sute de mesaje.Oameni simpli, din Valea Jiului sau plecati din Valea Jiului...Oameni care vor sa faca ceva, nu stiu insa ce. Este un pas, vor sa faca ceva...Vreau sa initiez o dezbatere despre VIITORUL VAII JIULUI, in cadrul careia sa participe toata suflarea care poate/vrea si intelege sa isi aduca contributia la incercarea de a gasi solutii pentru un maine in care sa nu murim. Sa vina oameni de afaceri/intelectuali/specialisti din minerit/cadre din Universitatea Petrosani/sindicalisti/pensionari/sportivi/tineri/politicieni/preoti, oameni simpli...In urma acestei dezbateri sa identificam cateva puncte pe care sa le asezam intr-o petitie. Apoi, hartia sa fie citita si semnata de OAMENII VAII JIULUI carora le pasa. Vom organiza in orasele VAII puncte unde oamenii vor putea veni si vor putea semna. Daca strangem 50.000-60.000 de semnaturi poate mai multe, nu mai putem fi ignorati. Trimitem petitia tuturor, Presedentie/Guvern/Parlament...dar si forurilor europene, suntem parte din EUROPA...Sper ca acest demers sa nu se impleticeasca in orgolii, oricare ar fi acestea. Este ceea ce m-am gandit ca putem face, poate ca nu este de ajuns, insa este o articulare...Eu nu vreau sa asist la “decesul economic” al acestei zone fara sa fac nimic, nici sa ma inregimentez in batalionul celor care stau si spun “ degeaba, ce rost are ? ” sau “ oricum nu se mai poate face nimic ” .

Nu, eu voi face tot ceea ce imi sta in puteri la nivel public pentru a atrage atentia asupra acestui dezastru social care urmeaza sa aibe loc in Valea Jiului. Apoi poate un mars al tacerii, un mars la care sa participam cu totii, vom stabili traseul. Un mars decent, tacut, la care sa fim cu totii, mineri/intelectuali/jurnalisti/elevi, studenti/preoti/politisti/functionari/asistati sociali/pensionari/oameni fara locuri de munca/ciobani...toti. Este un semn, istoria nu va scrie ca am stat cu mainile incrucisate si ochii beliti in televizor in timp ce VALEA JIULUI este inchisa. Ce spuneti ? PS: Sunt foarte multi care imi cer tricouri inscriptionate cu mesajul NU INCHIDETI MINERITUL. Voi lua legatura cu o imprimerie pentru o discutie in acest sens. DOAMNE AJUTA !

Sursa: BLOG - Ionut DRAGOTESC

Citit de 3047 ori Ultima modificare Joi, 07 Mai 2015 11:02

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page