MONDO TV

Stiri 05 02 2015

2015 05 Feb
Publicat de: 

1. Minerii din Vale protestează la Tg-Jiu

O delegație de mineri, din Valea Jiului, împreună cu sindicaliștii, protestează în acest moment împreună cu minerii din Complexul Energetic Oltenia, la Târgu-Jiu. Aceștia au stabilit să participe la acest miting după ce sâmbătă, sindicaliștii din Gorj au fost în Vale și au discutat cu cei de la Muntele.

 

2. Când vom avea alegeri la CJH?

 S-ar putea să nu avem deloc alegeri pentru  Consiliul Județean Hunedoara. Asta spune și algoritmul legal, iar prefectul Sorin Vasilescu face câteva lămuriri, nefiind de acord cu faptul că avem, practic, 3 vicepreședinți în loc de 2, în forul județean.

 

 3. După 4 ani, doar supoziții contestate

 Astăzi se împlinesc 4 ani de la explozia din mina Uricani, care a spulberat 5 electricieni care lucrau pe galeria principală. Până acum prea puțini martori au fost audiați, iar avocații tergiversează procesul, cerând fel de fel de expertiză, ultima răsturnând pur și simplu datele din dosar.

 

 4. Termoficare cu acte noi

 Nu a venit nimeni la licitația care privea sistemul unic de Termoficare pentru Valea Jiului! Acum edilii din Petroșani cred că vor înființa o nouă firmă. Cea veche este în insolvență și lună de lună se fac acte adiționale pentru ca populația să beneficieze de agent termic.

 

 5. Valea Jiului o vrea pe Udrea după gratii

 Dosarele cercetate de procurorii DNA, din ultima perioadă, scot la iveală multe dedesubturi necunoscute de românii de rând. De departe, acum cel mai mediatizat caz este cel al Elenei Udrea, fostul Ministru al Dezvoltării și Turismului. Ce părere au locuitorii din Valea Jiului despre aceste acuzații și mai ales unde o văd pe Udrea în următorul timp, aflați din materialul următor.

 

6. Lungu trebuie reangajat la Primaria Lupeni

Ieri, Tribunalul din Hunedoara, a dat câștig de cauză fostului administrator public al Municipiului Lupeni, Gabriel Lungu, în procesul cu Primăria. Acum acesta trebuie să fie reangajat la primaria din Lupeni, iar decizia dată de judecători este una executorie.

 

7. PESTE 100.000 DE EURO DIN VÂNĂTOARE

  100.000 de euro! Aceasta este suma care a intrat în contul Direcției Silvice Hunedoara, pe parcursul anului trecut, doar din vânătoare. Cei mai mulți dintre vânătorii care solicită, ca fond de vânătoare, județul Hunedoara sunt străini. Banii pe care i-au adunat silvicultorii se investesc în acest domeniu.

 

 8. RECICLAŢI SELECTIV  DEŞEURILE ŞI PROTEJAŢI MEDIUL

 Peste 100 de mii de tone de deșeuri au fost colectate, în județul Hunedoara, pe parcursul anului trecut. Dintre acestea, peste 2.300 de tone reprezintă deșeuri selective respectiv plastic, hartie, sticlă și metal. De ce este important să colectam selectiv deșeurile și ce impact poate avea acest lucru asupra mediului, aflați chiar acum.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1149 ori Ultima modificare Joi, 05 Februarie 2015 23:12

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 04 02 2015 Stiri 06 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page