MONDO TV

Știri 05 01 2015

2015 05 Ian
Publicat de: 

1. Insolvența CEH = Faliment

Cel puțin o firmă a cerut insolvența Complexului Energetic Hunedoara. Liga Sindicatelor Miniere din Valea Jiului dorește același lucru, însă,  Petre Nica vede o dovadă de rea-credință. Președintele Sindicatului Muntele a declarat că insolvența va constitui finalul de drum al mineritului de huilă.

 

2. Gașca lui Pleșcan, arestată la domiciliu

Magistrații Curtii de Apel Alba Iulia, au schimbat măsura de arest preventiv, în cea de arest la domiciliu, pentru Daniel Plescan și gașca lui. Aceștia sunt cercetați pentru constituirea unui grup infractional organizat, trafic de minori si proxenetism.

 

3. Prețul apei, sub semnul întrebării

 Prețul apei, în Valea Jiului este încă sub semnul întrebării. Asta pentru că,  deși ieri a fost ultima zi în care primăriile și-ar fi putut da aprobarea, pentru a creste prețul apei, această majorare nu a avut, încă, loc.

 

 4. Se opresc ninsorile, dar vine gerul

Incă din prima zi a noului an, fulgii de nea au acoperit zona Văii Jiului. Din fericire ninsorile dar si frigul din ultima perioadă, nu au creat probleme majore pe cursul apelor de aici. Mai mult decât atât, de la noapte, ninsorile se opresc. Insă meteorologii anunță că trebuie să ne pregătim pentru o nouă repriză de ger.

 

 5. Mineri fără apă

A fost ger de au crăpat pietrele, iar apele au înghețat. Din acest motiv, cei de la Apa Serv au lucrat continuu. Astăzi au fost intervenții la Mina Petrila, care a rămas fără apă potabilă, iar la zeci de apartamente, gerul a oprit instalațiile de apă. Și acesta este abia începutul, pentru că gerul cumplit revine de mâine.

 

6. Sport după sărbători

Mulți dintre noi am exagerat cu masa de sărbători, iar odihna de care am beneficiat, a contribuit la depunerea caloriilor. Acum sălile de fitness sunt pline de cei care țin, cu orice preț, la sănătatea lor, pentru că acum e nevoie de ceva mai mult efort, după gustările de porc, de sărbători.

 

7. VIA, cel mai tare revelion

Toți cei care au sărbătorit noaptea dintre ani, la Sala de Evenimente VIA, se pot considera norocoși. Organizatorii i-au răsfățat cu un meniu special și un program artisitic bogat. Trupa Alb Negru s-a numarat printre invitatii evenimentului, care s-a întins până în zorii zilei.

 

8. 2014 – ANUL GREVELOR ÎN MINERIT

Contractul colectiv de muncă al minerilor a scos, în 2014, pe rând în stradă, TESA, minerii și energeticienii, din cauza deficiențelor generate de programul de redresare al administrației. Aurel Niculescu a reușit să răscoale atât minerii, cât și energeticienii, dar și inginerii și economiștii din TESA, iar frământările sociale încă nu s-au finalizat. Ianuarie 2015 este luna negocierilor în minerit.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 4633 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: Stiri 06 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page