MONDO TV

Stiri 06 01 2015

Publicat de: 

1. Boboteaza, pe ger, dar cu credință

 Sute de oameni au venit astăzi, de Bobotează, să ia apă sfințită.  A fost ziua de Bobotează, iar gerul a fost și el, așa cum spune tradiția, unul pătrunzător. Asta nu i-a împiedicat pe credincioși să vină la biserici și chiar să urce în munte la Straja. Aici apa ajunge tocmai din creierii munților, iar slujba se ține la schit.

 

2. Molot ramane in arest la domiciliu

 Mircea Ioan Molot va sta pentru inca 30 de zile in arest la domiciliu.  Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia au admis ieri cererea de prelungire a masurii de arest preventiv la domiciliu, atat in cazul presedintelui suspendat al consiliului judetean Hunedoara cat si celorlalti 4 acuzati in acelasi dosar.

 

3. Ger în Valea Jiului, până vineri

 De Bobotează este ger de crapă pietrele. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de vreme deosebit de rece, ger şi intensificări ale vântului, valabilă începând de marti, ora 14.00 până vineri la ora 10.00.

 

 4. Controale ITM pe ger

 Lucrăm afară, dar avem nevoie și de echipament de protecție! Inspectorii ITM au început o campanie de verificare a muncitorilor care lucreaza în ger, acum când temperaturile scad simțitor. Controalele, însă, îi vizează și pe cei care isi desfasoara activitatea în clădiri de birouri.

 

 5. Rată mai mică a șomajului

 Avem șomeri mulți, dar cifrele arată că am scăzut cu două puncte procentuale, față de aceeași perioadă a anului trecut. Sfârșitul anului 2014 ne-a adus o rată a șomajului de doar 6,42%.  În realitate numărul șomerilor este mai mare, iar locurile de muncă sunt puține.

 

 6. Se mai așteaptă alimente de la U.E.

 Și în luna ianuarie, continuă d***ibuirea alimentelor, venite ca ajutor de la Uniunea Europeană. Mai mult decât atât, pe lângă cele 5 tiruri de până acum, se  mai așteaptă un transport, astfel încât nimeni să nu rămână fără aceste alimente.

 

 7. Liber la achitat dări!

 Locuitorii municipiului Petrosani își pot plăti liniștiți taxele și impozitele, acum, la început de an. Ba mai mult, cei care vor fi consecvenți și se vor achita de dări, până în luna martie, beneficiază de o reducere de 10%.

 

 8. Bani pentru barajul Valea de Pești

 Nu se va schimba cămașa asfaltică, dar o parte din instalațiile vechi vor fi îmbunătățite. Vorbim despre cea mai mare acumulare de apă, de la Valea de Pești, pentru care s-au primit bani de investiții. Sumele nu sunt nici pe departe suficiente, dar reparațiile nu mai suportau amânare.

 

 9. Tot mai mulți cerșetori, în Vale

 Sărbătorile de iarnă au reprezentat raiul pe pământ pentru cerșetorii veniți din toate colțurile țării, în Valea Jiului. Și cum bancnotele de câte un leu au venit ca pe bandă rulantă, cerșetorii au mai rămas în Vale. Nu de alta, dar de aici pleacă cu buzunarele pline și un venit zilnic, asigurat.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1129 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 14:23

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Știri 05 01 2015 Stiri 07 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page