MONDO TV

Stiri 07 01 2015

Publicat de: 

 1.Sfantul Ioan Botezătorul, sărbătorit astăzi

 Credincioșii îl sărbătoresc astăzi pe Sfantul Ioan Botezătorul. Aproape două milioane de români, majoritatea bărbați, care poartă numele sfântului, își serbează ziua onomastică. Tradiția spune că astăzi nu se consumă vin roșu, iar cine nu va fi vesel astăzi, va fi supărat tot anul. Deci, să ne bucurăm! La mulți ani, pentru toți sărbătoriții acestei zile!

 

2. Balint, vicepresedinte la CJ Hunedoara

 Tiberiu Balint este din nou vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara. Chiar daca inițial acesta și-a dat demisia din această funcție, Balint s-a răzgândit și ieri și-a retras demisia de la Registratura Consiliului Județean Hunedoara.

3. Parcarea Universității, inundată

 Parcarea Universității din Petroșani a fost inundată, la propriu, în această dimineață. Apa s-a acumulat în locul destinat parcării, din fața Rectoratului, după ce unul dintre bazinele de captare, din Zona Bradet a refulat.

 

4. Cine nu plătește impozit?

 Pensionarii cu venituri mici sau donatorii de sânge sunt scutiți de plata impozitelor, la Petroșani. Încasările nu depășesc 80 de procente, dar aceste categorii sunt totuși scutite în baza unei decizii a forului local, din Capitala Văii Jiului.

 

5. ITM nu își modifică organigrama în Valea Jiului

 Organigrama ITM din Valea Jiului nu se modifică! Asta chiar dacă acum există dezbateri ce vizează comasarea a două servicii: ITM și Agenția pentru Plăți și Inspecție Socială. Situația, la noi, nu se schimbă. Posturile, chiar și comasate, sunt suficiente.

 

6. Ger peste Valea Jiului

 Ger puternic peste Valea Jiului! Frigul păstrează temperaturile scăzute în termometre atât noaptea, dar și pe timpul zilei. Astăzi, în Petroșani, nu s-au înregistrat mai mult de -14 grade. Mâine se va încălzi doar cu 2-3 grade, deci trebuie, în continuare să ne protejăm de ger.

 

7. Turism în Parâng: 5 la zi, sute la negru

 Doar 5 cabane fac turism, legal, în stațiunea Parâng. Asta găsim în  statisticile celor care încasează impozite pentru această activitate. În total, în  zona de agrement sunt peste 400 de cabane, dar pe persoană fizică. Deci neplătitori de taxe!

 

8. Șoferi, atenție la drum!

 Șoferii trebuie să aibă atenția sporită, în condițiile actuale de iarnă! Chiar dacă ninsorile s-au oprit, un ger cumplit a cuprins Valea Jiului. Orice deplasare în trafic, poate da bătăi de cap, atât pietonilor cât și șoferilor. Astfel, trebuie să fiți precauți la volan și să țineți  cont de recomandările polițiștilor.

 

9. Flagrant la păcănele

 Au venit din Galați să înșele printr-o metodă inedită, la păcănele! Doi bărbați de 33 și 27 de ani au fost prinși în flagrant de polițiștii din Vulcan, în timp ce foloseau un dispozitiv. Cu ajutorul acestuia oamenii furau bani de la aparatele de jocuri mecanice.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1105 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 06 01 2015 Știri 08 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page