MONDO TV

Stiri 02 11 2015

Publicat de: 

Peroșaniul, fără căldură, marți

Abia a pronit sistemul de alimentare cu agent termic în Valea Jiului, că responsabilii de la CEH anunță avarii. Sistemul va fi oprit aproape toată ziua de marți, din cauza unor defecțiuni.

 

A început campania pentru Consiliul Tinerilor

Elevii din clasele a X-a din municipiul Petroșani sunt în plină campanie electorală. Își aleg reprezentanții în Consiliul Consultativ al Tinerilor, un for similar cu cel al edililor locali, iar luni a fost ziua dezbaterilor de idei.

 

Toma Coconea mai rapid ca Ciprian Bălănescu

Unul în zbor și celălalt în alergare, Toma Coconea și Cirpian Bălănescu, doi dintre cei mai titrați sportivi ai momentului în România, s-au întrecut sâmbătă în Parâng. A fost o competție programată, dedicată copiilor de la școala la care a învățat Toma Coconea: Școala Gimnazială nr 7 din Petroșani. Un grup de copii de la această școală a venit la telescaunul din Parâng și au asistat la prima întrecere între cei doi. 

 

Programări pentru viață

A fost nevoie de o listă de așteptare și de programarea donatorilor care vor să ajute victimele de la București. Zeci de tineri, angajați ai diverselor instituții, studenți și sportivi așteaptă să doneze sânge la Centrul de Transfuzii sangvine de la Petroșani și programările se întind pe toată săptămâna.  Printre ei am găsit și prieteni ai tânărului ars care este din Petroșani.

 

La un pas de moarte din cauza sobei

Doi bărbați, un bătrân și fiul său, au fost la un pas să ardă de vii, luni dimineață, din cauza unei sobe care a luat foc. Cei doi locuiesc pe Maleia, la poalele munților Parâng într-o colibă improvizată, care a luat foc din cauza neglijenței lor. Pompierii au reușit să îi scoată în viață și unul dintre ei a ajuns la spital.

 

Sindicatele nu vor disponibilizări

341 de angajați ai CEH ar urma să plece de la 1 decembrie din cadrul acestui colos industrial. Măsura face parte din planul de restructurare, plan pe care sindicaliștii de la Muntele nu îl agrează. Au cerut organigramele de la TESA și vor face tot posibilul ca să plece cei de la termocentrale și mai puțin minerii.

 

 

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1318 ori Ultima modificare Luni, 02 Noiembrie 2015 19:15

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: Stiri 03 11 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page