MONDO TV

Stiri 03 11 2015

2015 03 Noi
Publicat de: 

Balurile bobocilor ar putea fi suspendate la Petroșani

Liceenii mai așteaptă să își desemneze titlurile de miss și mister până ce sălile din cluburi vor fi verficate. Ultima manifestare ce trebuia să se desfășoare vineri, în această săptămână la Petroșani, a fost deja amânată, iar liceenii de la Colegiul Național Mihai Eminescu nu mai țin deocamdată petrecerea.

 

A început campania pentru Consiliul Tinerilor

Elevii din clasele a X-a din municipiul Petroșani sunt în plină campanie electorală. Își aleg reprezentanții în Consiliul Consultativ al Tinerilor, un for similar cu cel al edililor locali, iar luni a fost ziua dezbaterilor de idei.

 

Cresc impozitele, dar cu procentul minim

Impozitele și taxele de la Petroșani vor crește cu un procent de minim 7%, însă, creșterea este dată doar de indicii care sunt majorați la nivel național. Primarul Tiberiu Iacob Ridzi spune că a încercat să nu majoreze aceste taxe locale, iar consilierii au agreat ideea.

 

Drumarii cer noi restricții în Defileul Jiului

Chiar dacă din week-end-ul trecut se circulă fără restricții și doar semafoarele împiedică șoferii din Defileul Jiului, drumarii cer încă două săptămâni. Cererea lor este acum analizată și asta pentru că lucrătorii de la drumuri spun că vor finaliza stratul de uzură până la Lainici, iar până la Petroșani va fi un prim strat de asfalt.

 

MARIA VULCU, CONDUSĂ PE ULTIMUL DRUM

Maria Vulcu, tânăra care a murit în incendiul de la clubul Colectiv din capitală a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Familia, prieteni, apropiaţi sau hunedoreni care au auzit despre această tragedie au participat la slujba de înmormântare a tinerei de doar 30 de ani care a plecat prea devereme dintre noi.

 

Au trimis lumină spre cer

Tineri voluntari și oameni de bine au venit luni seară la Petroșani, cu gândul să trimită un semn spre cer, acolo unde 31 de suflete s-au înălțat după tragedia de la Clubul Colectiv din București. Mame, părinți și copii, toți au fost cu gândul la sufletele plecate fără vina lor la cer. 

 

Minerii nu mai primesc tichete de masă

Angajații de la minele din Valea Jiului nu vor mai primi tichete de masă. Măsura ar putea fi înlocuită cu o alta cuprinsă în lege, dar deocamdată se discută la nivel de comisii despre o variantă alternativă.

 

O ALTĂ TÂNĂRĂ DIN DEVA A FOST RĂNITĂ ÎN INCENDIUL DIN „CLUBUL GROAZEI”

O altă tânără din Deva a fost prinsă în haosul creat la clubul Colectiv. Alexandra Nicula se află internată în spital , însă este în afara oricărui pericol.

 

Sezonul incendiilor a început

Atenție unde aprindeți focul, cât de mare este suprafața pe care o curățați, când strângeți frunzele uscate din gospodării, dar și ce instalații de încălzire aveți în case. Pompierii spun că au avut foarte multe intervenții și că acestea cresc odată cu răcirea vremii. Fie că este vorba despre locuințe, case, ori pășuni, țineți cont că flăcările pot ucide!

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1523 ori Ultima modificare Marți, 03 Noiembrie 2015 18:23

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 02 11 2015 Stiri 04 11 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page