MONDO TV

Stiri - 04.01.2016

2016 04 Ian
Publicat de: 

Ucisă de mamă de Anul Nou

O fetiță de 3 kg a fost găsită degerată într-un container din Cartierul Aeroport, în prima zi a noului an. Micuța a murit de frig, după ce a fost abandonată de mamă, imediat după ce a născut-o. Procurorii și criminaliștii o caută acum pe cea care i-a dat viață și apoi a ucis-o.

 

Minerii au rămas fără mâncare, transport și pază

Situație fără precedent la Complexul Energetic Hunedoara. Minerii nu mai primesc de luni dimineață masa caldă la intrarea în șut. Măsura a fost generată de datoriile uriașe pe care firma care asigură mâncarea ortacilor le-a acumulat, iar bucătăresele au fost trimise acasă în concediu fără plată. De marți nu vor avea nici cu ce să meargă la mină și nici paza unităților nu va mai fi asigurată.

 

Insolvența CEH se judecă miercuri

Insolvența Complexului Energetic Hunedoara se judecă miercuri și tot atunci minerii și energeticienii află ce îi așteaptă.

Nu mai puțin de 19 firme au cerut asta în instanță și la fel a făcut și Consiliul de Administrație al societății.

 

Panică pentru o scânteie

Mai mulți oameni din Petrila au intrat în panică duminică seara, după ce țeava de gaz de pe bloc scotea mici scântei. De frică, oamenii au sunat la 112 și pompierii și responsabilii de la Enel și E On au remediat defecțiunea.

 

INSEMEX, apostrofat de Băsescu

Fostul președinte al României, Traian Băsescu s-a declarat îngrijorat de întârzierea expertizei în cazul INSEMEX, dar experții de la Petroșani spun că încă lucrează la ea. Datele din dosar, însă, nu pot fi date publicității, spun experții, pentru că întreg dosarul instrumentat de cercetătorii din Petroșani pleacă la procuori la finele acestei luni.

 

Revelion 2016 la Sala de Evenimente VIA

Trecerea in noul an a fost una  plina de surprize frumoase la Revelionul 2016 organizat de Sala de Eveneimente VIA din Petrosani.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1417 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: Stiri - 05.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page