MONDO TV

Stiri - 05.01.2016

Publicat de: 

Mama ucigașă – crimă cu premeditare

Criminală cu sânge rece. Așa o numesc anchetatorii pe Arabela Săran, femeia care a recunoscut că și-a aruncat fetița la gunoi în noaptea dintre ani. Polițiștii au identificat-o și, mai mult, aceasta a și recunoscut ce a făcut în noaptea de Revelion. Acum riscă să stea ani buni după gratii pentru că și-a lăsat pruncul nou-născut să degere, la gunoiul din fața blocului.

 

Insolvența, din sperietoare - salvare

Deși a fost privită cu suspiciune, insolvența pare a fi acum salvarea Complexului Energetic Hunedoara. Sindicaliștii spun că doar așa serviciile își vor relua activitatea și minerii nu vor mai rămâne fără transport, hrană caldă, spălătorie și pază la unitățile miniere.

 

Referendum pentru Lupeni

Să spună localnicii din Lupeni ce îi lipsește orașului. Primarul Cornel Resmeriță a lansat o astfel de invitație către toți cei din Lupeni, pentru că, spune el, municipiul nu mai are nicio datorie și banii vor fi investiți pentru a realiza cât mai multe investiții. Oamenii par interesați de idee și spun că vor merge la consultări.

 

Boboteaza la înălțime în Straja

Zeci de credincioși, ca și turiștii din Straja vor fi martorii unui eveniment inedit de Bobotează. Salvamontiștii vor aduce cu akia apa de la izvoarele din creierii munților și, după slujba de la schitul din munte, o vor împărți credincioșilor. Evenimentul este unul extrem de gustat de către toți cei care urcă la munte și chiar și localnicii vin să ia aghiazmă din munți.

 

Fără termoficare, de Bobotează

Locuitorii din municipiul Vulcan rămîn în ger, acum de Bobotează, pentru că de miercuri CEH sistează furnizarea agentului termic în acest oraș. Motivul este legat de pierderile pre mari de pe rețele.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1538 ori Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2016 20:38

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 04.01.2016 Stiri - 07.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page