MONDO TV

Stiri - 07.01.2016

2016 07 Ian
Publicat de: 

CEH a intrat OFICIAL în insolvență

Tribunalul Hunedoara a decretat astăzi INSOLVENȚA pentru cel mai mare angajator din județul Hunedoara – Complexul Energetic Hunedoara. Firma care se va ocupa de activitatea economică este din Craiova și soluțiile salvatoare vor fi aplicate în cel mai scurt timp.

 

Radu Sorin, bun de plată

Profesorul universitar Radu Sorin este bun de plată, după ce i-a fost stabilită alcoolemia și după ce primăria din Petroșani se va îndrepta împotriva lui, intentându-i un proces. Totul, după ce a distrus Centrul de informare turistică din Petroșani, în data de 6 august. PSD-istul Radu Sorin are de achitat nu mai puțin de 17.000 de lei.

 

Nimeni nu vrea să muncească la Lupeni

Nici cu studii superioare, nici cu studii medii nu sunt pretendenți pentru a ocupa un loc de muncă la Primăria Lupeni. Instituția din Vestul Văii Jiului scoate la concurs vreo 14 posturi, dar până acum numai 4 oameni au vrut să se prezinte. Cornel Resmeriță, primarul orașului, este stupefiat de acest fapt și îi îndeamnă pe tineri să lase rețelele de socializare și să își caute de lucru.

 

Inconștiență pe pârtie

Prea mulți accidentați pe pârtie! Asta spun salvamontiștii din Straja, care acuză teribilismul tinerilor veniți la munte și situația este confirmată de numărul mare de accidente grave. O fractură de coloană și una de bazin sunt printre cele mai grave, iar salvamontiștii recomandă mai multă prudență și respectarea normelor de bune practici în munte.

 

Fără număr, spre nicăieri

Sunt nu mai puțin de 5 indicatoare montate pe DN 66A care te trimit nicăieri. Păi cum altfel, dacă pe ele scrie Mina Aninoasa, un obiectiv, care nu a reușit să ajungă nici turistic, nici industrial și care a dispărut în 17 aprilie 2006. CNADNR, însă, nu a aflat asta până acum.

 

„Romeo și Julieta, povestea continuă”

Povestea lui Romeo și a Julietei sale continuă pe scena de la Petroșani, cu o poveste nouă, ce ne va transpune undeva în esența confruntărilor actuale. Conflictele interetnice sunt și ele aduse la suprafață, iar regizorul Marius Oltean ne promite că vom pleca mai emoționați, gândindu-ne la alegerea lui Shakespeare de a-și ucide personajele cele mai îndrăgite.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1225 ori Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2016 21:41

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 05.01.2016 Stiri - 06.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page