MONDO TV

Stiri - 06.01.2016

Publicat de: 

Uite masa, nu e masa, la mineri

Uite că primim hrană caldă, ba că nu mai primim. Așa au trăit de trei zile minerii din cadrul Complexului Energetic Hunedoara la intrarea în șut, când au aflat că bucătăresele nu mai vin la lucru. De joi, situația intră în normal, spun cei din conducerea CEH.

 

Nu vor fi disponiblizări, deși organigrama e încărcată

Deși era vorba să plece angajații Compelxului Energetic Hunedoara și s-au tot vehiculat cifre, acest lucru nu mai pare verosimil. Concret, acum că vorbim de insolvență, nici nu se mai pune problema disponibilizărilor de personal. Ba mai mult, sindicaliștii cred că va fi nevoie de forță de muncă. 

 

Insolventa CEH

Insolvența Complexului Energetic Hunedoara se judecă joi. Instanța hunedoreană a decis să amâne cauza pentru mâine, când se vor judeca alte 18 cereri de insolvență ce provin de la restul firmelor care au de recuperat datorii de la colosul industrial hunedorean

 

Acord semnat

Astăzi s-a semnat acordul de colaborare între Primăria municipiului Petroșani și Consiliul Județean Hunedoara pentru finanțarea lucrărilor de asfaltare spre Parâng. La întâlnire au venit și consilierii locali, dar și cabanierii din Parâng, care cred că acesta este un pas spre dezvoltarea zonei, iar turiștii vor veni în număr mai mare, dacă vor avea și cale de acces auto.

 

Vacile maidaneze îl pun la cheltuială pe Cornel Resmeriță

O cireadă întreagă de vaci se plimbă în voie și îndură gerul, ori canicula, pe străzile din Lupeni. Animalele par bolnave și se hrănesc din gunoaie, iar acum, la temperaturile extreme din Lupeni, le-am găsit cum încercau să se încălzească lângă țevile de termoficare. Primarul spune că va cheltui bani, numai să nu le mai vadă pe străzi, că imediat se împlinește un an de când proprietarul rămâne indiferent la amenzi și somații.

 

Slujba de boboteaza

Zeci de oameni au participat astăzi la slujba de Bobotează. A fost un prilej pentru oameni de a se reculege, de a asculta îndemnul preotului și de a lua aghiazmă. Cozile formate în preajma amiezii la biserici au dat măsura credinței, pentru că fiecare creștin s-a oprit puțin din drum să ia apă sfințită în această zi.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1205 ori Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2016 21:41

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 07.01.2016 Stiri - 08.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page