MONDO TV

Stiri - 08.01.2016

2016 08 Ian
Publicat de: 

Valea Jiului fierbe, minerii pregătesc greva generală

Au vrut să afle ce se întâmplă cu minele din cadrul Complexului Energetic, cu locurile lor de muncă și nu au intrat în șut. Vorbim despre minerii de la Lonea, Vulcan și Lupeni, care au intrat cu întărziere în mină și acum strâng semnături ca să declanșeze greva generală.

 

Termocentralele mai au cărbuni pentru 2 zile

Stocurile de cărbuni de la Mintia și Paroșeni mai ajung două zile. Minerii lucrează și în week-end, dar lipsa investițiilor în subteran ar putea genera o nouă criză în sistemul energetic și de alimentare cu energie termică.

 

Când putem plăti impozitele și taxele?

Cine vrea să își achite taxele locale mai are de așteptat o săptămână cel puțin. Abia apoi va fi operațional sistemul de colectare al dărilor locale și tot până atunci se fac și demersurile necesare plății on line. De precizat că trebuie să depuneți cereri, dacă vă încadrați în categoriile ce sunt scutite de plățile impozitelor și taxelor locale.

 

Va mai ninge, dar apele nu vor crește

Fluctuațiile de temperatură au dus la modificări ale cotelor apelor Jiului, dar în ultimele ore, situația s-a stabilizat. Administraţia Bazinală de Apă Jiu a anunţat că, în ultimele ore, nivelurile râurilor şi pârâurilor din întreg bazinul hidrografic Jiu s-au aflat sub Cotele de Apărare.

 

Tabere de schi la Straja

Nu mai puțin de 3 tabere de schi sunt în acest week-end la Straja. Copiii au profitat de zăpadă și de ultimele zile de vacanță, așa încât să învețe să schieze și să ia parte la tot felul de concursuri. Asta, mai ales că acum are loc în Straja Snow Fest, un festival al zăpezii ce se ține în marile stațiuni de munte din Europa.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1421 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 06.01.2016 Stiri - 11.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page