MONDO TV

Stiri - 01.06.2016

2016 30 Mai
Publicat de: 

Carnaval la Petroșani

Prinți și prințese, persoanje de basm și multă veselie. Așa a fost ziua de 1 iunie la Petroșani. Parada costumelor a avut loc pe bulevardul principal, iar pentru prima dată, au venit și cei de la Parco Cavali, pentru o lecție de călărie.

 

Parada prietenilor necuvântători

Au venit cu cel mai bun prieten al lor, ori cu unul de împrumut, sau, și mai bine, cu unul de pluș, dar cu toții și-au adus cățeii la paradă. La Petroșani a avut loc prima ediție a Paradei prietenilor necuvântîtori, iar toate rasele de câini, de la mic la mare, cu sau fără lesă, au fost admirați de copii.

 

HOAŢA DIN DEVA A FOST PRINSĂ

O tânără din Deva intrată într-unul din magazinele de pe centrul municipiului a furtat din incinta acestuia o pereche de cizme

 

A început construcția unui nou ANL

Blocul ANL cu numărul 9 a început să fie construit de ASTĂZI. Edilii din Petrila au dat startul pentru săparea fundației și tinerii care vor să locuiască în acest bloc sunt deja așteptați să își depună cererile la primărie.

 

HUNEDORENII CONTINUĂ SĂ DEPUNĂ CERERI PENTRU ADOPŢII

Deşi într-un număr ceva mai mic faţă de anul trecut, hunedorenii continuă să depună cereri pentru a adopta unul sau de ce nu mai mulţi copii.

 

Copii cu copii, fenomen la cote alarmante!

Nu mai puțin de 5 copile au născut în ultima lună la Petroșani, iar la nivelul Văii Jiului, cifrele neoficiale sunt îngrijorătoare. Organizația „Salvați Copiii” din Petrila trage un semnal de alarmă, acum de Ziua Internațională a Copiilor, pentru că voluntarii de aici vor să pună pe roate un program special dedicat acestui fenomen: copii cu copii.

 

Zbor spre Curcubeu

In prezenta a numerosi parinti si copii, profesul Elena Gat de la Gradinita cu Program Prelungit Nr 3 Petrosani, a lansat la Sala de Marmura a Primariei Petrosani cartea Zbor spre curcubeu.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1800 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 09:51

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: Stiri - 06.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page